Xento
Image default
Woning en Tuin

Containerwoningen in modulaire opbouw

De tiny house beweging reageert met deze hoogwaardige bouwmethode op de steeds toenemende druk van de woningmarkt. Containerwoningen kunnen namelijk geleverd worden in een zeer korte tijd en zijn zeer snel in gebruik te nemen.

De klant en/of de bewoners hebben hiertegenover, de conventionele bouwmethode, geen compromissen te maken. Ook hier worden alle richtlijnen in acht genomen, zoals ENEV, brand- en geluidswering en een hoogwaardige, duurzame uitrusting. Een groot voordeel is de verscheidenheid van de buitengevels.

Van gips, kunststof tot hout, alles is mogelijk en kan dus worden aangepast aan het milieu. De plattegronden gaan hier van 1 kamer over 2 tot 4 kamerappartementen, waarbij van 30 m2 a tot 90 m2 de plattegronden op dit moment zijn geschetst. Hier kan echter wel rekening worden gehouden met de wensen en eisen, afhankelijk van de grootte en locatie. Het voordeel van de populaire “express flats” ligt duidelijk in de snelle bouwmethode en de relatie van de te creeren ruimte, met de vierkante meter prijzen waarop dit is gebaseerd, die een stuk goedkoper zijn dan de conventionele bouwmethode.

Juist dit feit maakt “express appartementen” als appartementencomplex zeer interessant voor particuliere investeerders, omdat een zeer hoog rendement snel wordt bereikt door een zeer tijdige afschrijving van het gebouw. Ook voor woningcorporaties, gemeenten, gemeenten en steden biedt dit snelle amortisatie, vele voordelen. De eigenschappen kunnen sneller worden afgeschreven. Door de kosteneffectieve en duurzame bouwwijze zijn investeerders sneller te vinden – u kunt in de kortst mogelijke tijd hoogwaardige woonruimte creeren. In de bijlage vindt u een aantal plattegronden voor de verschillende grootte van de appartementen, evenals een voorbeeld van een modelwoning met interieurzicht en een modelappartement, ook met interieurzicht.
 

Containerwoning faciliteiten

Onze moderne constructie van containerwoningen, gemaakt van zelfdragende staalconstructie, maakt het mogelijk om uw bouwproject turnkey te bouwen, inclusief de volledige installatie van de containerwoning. De basisuitvoering is vervaardigd als plat dak met een omringende borstwering inclusief geintegreerde regengoot. Als alternatief kunnen wij tegen meerprijs zadel- of schilddakontwerpen leveren volgens uw specificaties of statische berekening.
 

Duurzame en eerste keuze in kosten en tijdsdruk

Onze containerwoningen voldoen aan de geldende bouw- en veiligheidsvoorschriften. Alle DIN-specificaties en andere kwaliteitsborgingsmaatregelen worden nageleefd. Afhankelijk van de eisen worden tijdens de bouwperiode externe architect en gespecialiseerde ingenieurs op de bouwplaats ingezet om de werkzaamheden te controleren, zodat een probleemloze en professionele uitvoering gegarandeerd is. Als u vragen heeft, staat ons team te allen tijde tot uw beschikking.
 

 

Wooncontainers

Onze hoogwaardige wooncontainers bieden u tal van voordelen, zoals:

  • massief gegalvaniseerd stalen profielframes
  • optimale warmte- en geluidsisolatie conform EnEV
  • snelle inzet
  • hoogwaardige, robuuste en stabiele apparatuur, zoals gecementeerde platen in de bodem
  • Aangenaam ruimteklimaat door geforceerde ventilatie
  • en nog veel meer

U kent het probleem, snel en kosteneffectief, zonder verlies van kwaliteit en tijd om ruimte voor mensen te creeren. Wij helpen u graag met onze containerwoningen.