Xento
Image default
Woning en Tuin

Beschermd in de tuin zitten

Wanneer het zomer is wilt iedereen lekker naar buiten en genieten van het heerlijk weer en de schijnende zon, want dat geeft je vitamine-D wat wij als mens zijnde heel goed kunnen gebruiken na de winterperiode waar iedereen het liefst binnen zit. Je wilt zo lang mogelijk buiten blijven als de temperatuur goed is, maar je wilt ook niet verbranden, dus wat kun je het beste doen? 

Zonwering

Een zonwering aanschaffen en laten opzetten is ideaal voor als je in de zomer lekker in de tuin of op het terras wilt zitten met je bakkie koffie en je krant of tijdschrift etc. Niemand zit erop te wachten om steeds maar die zonnebrandcrème op hunzelf of andere te smeren om even buiten te zitten, maar met een zonwering hoef je jezelf niet in te smeren. Met een afstandsbediening zorg je ervoor dat die overkapping eruit komt en je kunt dan gerust eronder zitten zonder dat je je druk hoeft te maken over de zon die van je huid een gebakken paprika van maakt. Nadeel is wel dat het veel geld kost om een zonwering aan te schaffen, maar daarentegen gaat het heel lang mee en heb je er heel lang plezier van. Ontdek kwaliteit zonwering in Drenthe.

Soorten zonwering

Zonweringen komen in verschillende soorten maten, design, bediening en doelen. Zonweringen gebruik je niet voor alleen in de tuin of op het terras om jezelf en andere te beschermen van de zon, maar je kan ook andere soorten zonweringen gebruiken om de hitte buiten het huis te laten door je ramen te dekken. Zonweringen die vaak gebruikt worden om de warmte van de zon tegen te houden zodat het niet te warm wordt binnen het huis zijn buitenjaloezieën en raamhorrens. 

Van buitenjaloezieën en raamhorrens heb je ook verschillende soorten van met andere afmetingen, bewerking, iets ander materiaal en bediening. Van de raamhorrens heb je Plissé hordeur, Plissehor en Rolhor. Ze horen bij dezelfde soort, alleen zet je ze op andere plekken binnen het huis, bedien je het anders bijvoorbeeld de één kan je aanzetten met een afstandsbediening en de ander moet je handmatig naar beneden trekken, andere afmetingingen en materiaal.

 

https://scszonwering.nl/zonwering-drenthe/