Xento
Image default
Vervoer en transport

Een BTC scooter, de scooter van uw leven!

Ga er even lekker tussenuit met een BTC scooter! Een dagje rijden door heel het land of gewoon op weg naar uw bestemming? Met een BTC scooter bent u altijd snel en comfortabel op uw locatie. BTC is een Nederlands scootermerk dat snel de scootermarkt heeft veroverd. BTC scooters spelen nu al meer dan tien jaar een grote rol op zowel de nationale- als de internationale scootermarkt! Polder Scooters biedt u veel verschillende soorten modellen aan die zich in verschillende prijsklassen bevinden.

Geen zorgen bij de aanschaf van een BTC scooter

BTC scooters hebben een aantal kenmerken waardoor zij zich onderscheiden van andere soorten scooters. Het eerste en misschien wel het belangrijkste kenmerk, is de prijs-kwaliteit verhouding van de BTC scooter. De scooter is gemaakt van de beste kwaliteit en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen. BTC laat zien dat er aan een goede scooter geen duur prijskaartje hoeft te hangen! De BTC-scooters van Polder Scooters, zijn erg scherp geprijsd en altijd van de allerbeste kwaliteit. Polder Scooters is een officiële dealer van BTC scooters, hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat wij u neppe onderdelen of zelfs scooters zullen verkopen. Bij ons koopt u met een gerust hart een BTC scooter!

Drie jaar garantie

BTC scooters kenmerken zich ook door hun zuinige 4-takt motor, deze voldoet aan de strengste eisen en hebben een rustige loop. Daarnaast is deze motor ook nog eens ontzettend zuinig en bieden wij u altijd een garantie van drie jaar op de motors! Polder Scooters beschikt over verschillende soorten BTC scooters, van retro tot sportief! Onze winkel in Dronten heeft heel veel soorten BTC scooters, kom dus snel een kijkje nemen en kijk welke u het fijnst vindt rijden en qua uitrustingen het beste bij u vind passen. U rijdt al een BTC scooter vanaf slechts 599 euro!

Kom gerust langs

Kom snel langs bij onze winkel in Dronten en laat al uw vragen beantwoorden door een van onze scooter adviseurs! Daarnaast kunt u alle modellen uitvoerig bekijken én testen! Neem gerust familie en vrienden mee, terwijl u de BTC scooter van uw leven uitzoekt, genieten zij lekker van een kopje koffie!

Bezoek de website voor meer info :