Xento
Image default
Verbouwen

Met een PU gietvloer geeft u stijl aan uw interieur

Een PU gietvloer is een vloer die veel voordelen heeft. Het belangrijkste voordeel is dat een PU vloer heel weinig onderhoud nodig heeft. Zeker als u dit vergelijkt met tapijt, waar ontsierende vlekken in kunnen komen en slijtplekken ontstaan waar veel gelopen wordt. Daar komt nog bij dat een vloer van PU heel lang meegaat. U kunt een gietvloer bovendien zelf doen als u een beetje handig bent, waardoor u aanzienlijk op de kosten kunt besparen. Houdt u er dan wel rekening mee dat het aanleggen van de vloer tijd kost en dat u tussendoor het voorgeschreven aantal uren droogtijd in acht moet nemen.

Voor welke ruimtes is een gietvloer geschikt?

Als u een gietvloer zelf wilt gaan doen, dan vraagt u zich wellicht af voor welke ruimtes een dergelijke vloer geschikt is. U kunt een PU gietvloer in principe in iedere ruimte aanbrengen. Het kan zelfs in de badkamer worden gebruikt wanneer u een variant kiest die waterbestendig is. Als u van plan bent een gietvloer aan te leggen en u niet precies weet welke vloer u zou moeten kiezen dan is het advies om hier een deskundige naar te vragen. Zeker als u van plan bent de vloer zelf te gaan leggen, is het belangrijk dat u van start gaat met de juiste grondstoffen voor het beste resultaat.

Bestel een mooie gietvloer en ga aan de slag

Bent u van plan om zelf een PU gietvloer aan te leggen en wilt u meer weten over wat u hiervoor moet doen? Zorg dan dat u voordelig alle grondstoffen in huis haalt. Hiervoor kunt u terecht bij Decochip, want zij bieden diverse grondstoffen aan tegen scherpe prijzen. Zij hebben alles in huis voor het leggen van de perfecte vloer. Als u besluit een gietvloer zelf te gaan doen dan kunt u bovendien gebruikmaken van handige instructievideo’s op de website of u aanmelden voor een gratis workshop. Meer informatie hierover vindt u op de website.