Xento
Image default
Verbouwen

Erkende verhuizers verhuizen met aandacht

Het verhuisbedrijf in Bergen op Zoom ontzorgt bij elke verhuizing. Wanneer u gaat verhuizen moet u aan vele zaken tegelijkertijd denken. Allereerst het inpakken van uw kostbare kleine spullen. De verhuisdozen stapelen zich waarschijnlijk al op tot tegen het plafond. En denkt u ook aan het inpakmateriaal. Zonder inpakmateriaal gaan de spullen sneller kapot. Maar naast de verhuisdozen moeten de zware spullen nog ingepakt en getild worden. Wat denkt u van uw bed, kledingkasten, badkamerkasten, dressoirs, boekenkasten, tafels, stoelen, bureaus, bureaustoelen en ga zo maar door. Zo het niet fijn zijn als u hier professionele hulp bij zou krijgen? Dat is precies de rede dat er verhuisbedrijven zijn.

Jarenlange ervaring in ontzorgen

Het verhuisbedrijf in bergen op Zoom ontzorgt u van A tot Z. Het verhuisbedrijf Van Gastel verhuizingen heeft jarenlange ervaring en is naast het sjouw en tilwerk ook een vakkundig partner en adviseur op het gebied van verhuizingen. Zo denken ze bij van Gastel Verhuizingen graag mee over de oplevering, geven ze graag verhuistips en denken ze mee in de opslagmogelijkheden. Daarbij werken ze bij Van Gastel Verhuizingen uitsluitend met erkende verhuizers. Kwaliteit staat altijd voorop. Of u nu een kleine verhuisopdracht heeft, middelmatige verhuisopdracht of een onwijs grote verhuisopdracht, bij van Gastel verhuizingen kunnen ze dit allemaal aan. Neem vandaag nog contact op en ontdek de mogelijkheden.

Inboedel of kantoormeubilair tijdelijk opslaan

Bij de oplevering van een woonruimte of een zakelijke kantooromgeving komen vaak nog vele handelingen kijken. Moet er nog iets afgebouwd of teruggeplaatst worden? Muren geverfd of gaten gedicht? Dan is het wel zo fijn als de inboedel of het kantoor meubilair tijdelijke ergens veilig is opgeslagen. Bij Van Gastel verhuizingen zijn drie opslagmogelijkheden beschikbaar. Zo treft u een opslag in Bergen op Zoom of een opslag in Roosendaal. De opslag in Etten-Leur biedt mogelijkheden voor in die regio. Dat maakt Van Gastel verhuizingen een waar verhuisbedrijf in Etten-Leur! Gaat u verhuizen in een van deze regio’s? Neem dan vandaag nog contact op.

https://www.vangastelverhuizingen.nl/