Xento
Image default
Verbouwen

Een goede ondergrond aanleggen met behulp van drainage mortel

Gaat u een terras aanleggen in uw tuin? Of wilt u ander straatwerk in uw tuin aanbrengen? Dan is het belangrijk om voor een goede ondergrond te zorgen. Op die manier gaat u verzakkingen tegen. Maar stabiliteit is niet het enige dat belangrijk is voor de ondergrond onder uw straatwerk. Goede afwatering is ook van belang. U wilt immers niet dat er bij elke regenbui flinke plassen op uw terras staan en dat in een heftige storm er zelfs waterschade in huis kan ontstaan, doordat het water niet weg kan op uw terras. Daarom is het verstandig om onder een terras of ander straatwerk een ondergrond van drainage mortel aan te brengen. Dit zorgt zowel voor stevigheid als voor goede afwatering, want de laag is waterdoorlatend.

Kies voor een betrouwbare leverancier die goede kwaliteit mortel levert

Om zo veel mogelijk van de goede eigenschappen van drainage mortel te kunnen profiteren, is het natuurlijk wel belangrijk dat u een betrouwbare leverancier kiest die kwaliteit levert. Multi Mortel Brabant is zo’n leverancier. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring en levert uiteenlopende producten van uitstekende kwaliteit. Drainage mortel is daar slechts een voorbeeld van. U kunt bij hen bijvoorbeeld ook vloerenspecie laten maken of stabilisatiezand bestellen. Dit doet u bovendien heel eenvoudig online. Mortel en bijbehorende producten bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

Bestel de gewenste hoeveelheid eenvoudig online

Wilt u drainage mortel bestellen bij Multi Mortel Brabant? Doe dit dan eenvoudig online of neem contact op met de experts. U kunt zowel voor grote als voor kleinere klussen de juiste hoeveelheid bestellen, vanaf een afnamehoeveelheid van 100 liter. Kiest u voor 100 liter of meer? Dan kunt u dit afhalen bij het bedrijf. Bij een bestelling van minimaal 250 liter, is het ook mogelijk om de mortel te laten bezorgen. Op die manier hoeft u zich niet om het transport te bekommeren.

https://www.multimortelbrabant.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat is hardhout en is het geschikt voor je project?

Voor advies op maat over pvc-vloeren in Noord-Brabant kunt u bij deze expert terecht

Vloerverwarming laten leggen voor meer rendement