Xento
Image default
Verbouwen

Bouwdrogers huren voor uw project doet u bij deze experts

Bent u bezig met een bouwproject en bent u op zoek naar een plek waar u bouwdrogers kunt huren? Bekijk dan het ruime aanbod van Bouwmat Verhuur! Dit bedrijf uit Waalwijk, niet ver van s’-Hertogenbosch, heeft een ruim assortiment aan allerlei bouwmaterialen die u kunt kopen én zelfs kunt huren. Al sinds 1995 zijn deze specialisten uw betrouwbare partner als het gaat om verkoop en verhuur van diverse soorten bouwmachines: van afkortzaagmachines tot verticuteermachines.

De werking van een bouwdroger

Een van de meest handige bouwmachines die u bij deze specialisten kunt huren zijn bouwdrogers. Moet er bijvoorbeeld een deel van een muur of de wand in zijn geheel gestukadoord worden? Dan komt een bouwdroger goed van pas! Deze machines halen het vocht uit de muren en vloeren. De drogers zuigen lucht op via een ingebouwde ventilator. Daarna wordt deze lucht geleid door de machine en door een verdamper geblazen. De lucht gaat hierdoor condenseren en wordt opgevangen door koude metalen plaatjes waar de druppels vocht op achterblijven. Het vocht wordt dan weer geleid naar een speciaal reservoir waar het water wordt opgevangen. De droge lucht wordt weer uit de machine gestuurd. Zo drogen wanden en vloeren snel op en kan er bijvoorbeeld geverfd worden.

Huur de machine die bij uw project past

U kunt bij deze specialisten terecht voor het huren van diverse typen bouwdrogers. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een Df300 220 Volt tot een Df1500 380 Volt. Alle machines huurt u tegen een voordelig tarief. U kunt daarbij kiezen hoe lang u het apparaat wilt huren. Heeft u het enkel een dag nodig? Of een paar dagen? Bij een groot bouwproject wilt u misschien bouwdrogers huren voor een langere periode. Daarom kunt u de machines zelfs een paar weken lenen. Heeft u vragen of wilt u weten welk type bouwdroger het beste is voor uw project? Schroom dan niet om contact op de nemen met deze experts!

https://bouwmatverhuur.nl/