Xento
Image default
Vakantie

Als particulier eenvoudig beleggen in vastgoed

Wanneer u als particulier geld over heeft, is het een goed idee om dit te beleggen in vastgoed. Om deze manier wordt uw geld namelijk meer waard. Beleggen kan echter best ingewikkeld zijn. Gelukkig biedt Center Parcs Vastgoed een manier aan om als particulier eenvoudig te investeren in vakantiewoningen. U koopt een recreatiewoning en verhuurt deze vervolgens weer aan Center Parcs Vastgoed, die elk kwartaal de vaste huuropbrengst naar u overmaakt. Op deze manier belegt u laagdrempelig en haalt u meer uit uw vermogen dan met sparen.

Alles wordt voor u geregeld

Door als particulier te beleggen in een vakantiewoning van Center Parcs Vastgoed, ontzorgt u uzelf volledig. Dit bedrijf regelt namelijk het onderhoud van de woning en de verhuur ervan. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over leegstand of verval. Ook krijgt u altijd op tijd de huur uitbetaalt. Daarnaast biedt deze manier van investeren in vastgoed nog meer voordelen, zoals:

  • Zorgeloos beheer
  • Een vast rendement
  • Professionele begeleiding
  • Een langjarig huurcontract

Een goede opbrengst en professionele begeleiding

Gedurende de looptijd van de huurovereenkomst ontvangt u 5% gegarandeerde huur of minimaal 3% variabele huur met een percentage van de totale huuromzet. Hierdoor bent u verzekerd van een vast rendement. Bovendien wordt u door Center Parcs Vastgoed altijd professioneel begeleid. Van de oriëntatiefase tot en met de verkoop kunt u rekenen op een professionele en persoonlijke begeleiding door experts. Dat is pas service bij investeren in vastgoed!

Informatie- en verkoopdagen

Denkt u erover om als particulier te beleggen in vastgoed van Center Parcs? Bezoek dan eens een informatie- of verkoopdag. U krijgt dan een rondleiding op de desbetreffende locatie en bekijkt modelwoningen. Ook ontvangt u natuurlijk meer informatie en kunt u vragen stellen. Wilt u weten wanneer er een avond plaatsvindt? Bezoek dan de website van Center Parcs Vastgoed, bekijk de agenda en meldt u eenvoudig online aan.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/