Xento
Image default
Tweewielers

Vespelini Scooters

De koning van de retro scooters is uiteraard Vespa. Dit Italiaanse design heeft een trend gezet die tot op de dag van vandaag wordt doorgezet. Helaas is een echte Vespa rijden relatief duur. Als je minder kilometers wilt maken, of je wilt gewoon niet teveel uitgeven kun je ook kiezen voor een Vespelini scooter. Deze scooter lijkt veel op Vespa maar tegen een veel lagere prijs. Wat kun je verwachten bij een budget Vespelini scooter?

 

Italiaans design, gemaakt in China

De Vespelini scooter heeft grotendeels hetzelfde uiterlijk als een Vespa. Door wat goedkopere materialen te gebruiken en de productie naar China te brengen is de Vespelini scooter een stuk goedkoper. Het grootste verschil zit in de overkapping, die is bij een Vespa van metaal en bij de Vespelini scooter van kunststof.

 

De 4-takt motor is helemaal bij de tijd met een elektronische ontsteking. De 50cc cilinder inhoud maakt deze scooter lekker pittig, zowel in de 25km/u als de 45km/u uitvoering. Je kunt de ruime koffer gebruiken om een helm in te bewaren. Uiteraard is de Vespelini scooter voorzien van alle verlichting, knipperlichten en reflectoren die je op een scooter mag verwachten.

 

Veel waar voor je geld met een Vespelini scooter

Ondanks de vriendelijke prijs is de Vespelini scooter opvallend luxueus afgewerkt. De comfortabele buddyseat biedt plaats aan twee personen, aan de achterzijde is een handig bagagerek standaard gemonteerd. De ronde en verchroomde achteruitkijkspiegels geven een mooi accent aan de scooter. Met de tien inch wielen zul je soepel door het stadsverkeer rijden.

 

Even met je ogen knipperen

Beter goed gejat dan slecht bedacht is het uitgangspunt van deze Vespelini scooter. Gelukkig biedt dit model naast het uiterlijk van een klassieke Vespa ook de technische kwaliteiten die je van een moderne scooter mag verwachten. Als je lekker wilt rijden voor een schappelijk prijsje kun je met de Vespelini scooter gerust de weg op!

Bezoek de website voor meer info : https://www.fastfuriousscooters.nl/goedkope-scooters/vespelini

Gerelateerde artikelen

Top-5 bakfietsen Nederland