Xento
Image default
Tweewielers

Een goedkope accu voor je elektrische fiets schaf je aan bij Accu Machine

Accu’s zijn niet meer weg te denken in de hedendaagse samenleving. Accu’s worden overal voor gebruikt en zijn er in allerlei verschillende maten en soorten. Een auto heeft natuurlijk een accu. Sommige exemplaren hebben er zelfs twee. Een voertuigen die in de landbouw worden gebruikt hebben een accu. Denk maar eens aan de tractoren, de graafmachines en de oogstmachines.

Maar ook in kleine gebruiksvoorwerpen worden ze toegepast. Hierbij kun je denken aan een elektrische tandenborstel of een trimapparaat. Deze items zijn ook voorzien van een accu die elektriciteit kan opslaan. Een toepassing die we moeten noemen in deze tijd is natuurlijk de smartphone. We willen steeds meer kunnen met onze smartphone, maar de batterij (lees accu) moet wel lang meegaan. De technologie is hier dagelijks mee bezig.

Elektrische fietsen

Nu hebben we verschillende middelen genoemd hierboven die we gebruiken om ons te verplaatsen van A naar B. Maar we zijn er nog 1 vergeten. Namelijk de fiets. De elektrische fiets is niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld.
Waar deze fietsen nog niet zo heel lang geleden eigenlijk alleen werden gebruikt door de oudere medemens of mensen met een lichamelijke beperking, daar worden ze momenteel door iedereen gebruikt. We zien ze onder jongere ouders, maar ook onder studenten.

Deze elektrische fietsen zijn voorzien van een accu. Aan het begin van het elektrische fietsen tijdperk waren de complete fietsen en dus ook de losse accu’s erg duur. Nu zijn deze fietsen en hun accu’s wel wat goedkoper geworden. Toch blijft de investering in een elektrische fiets nog steeds hoog. Zeker in vergelijking met een niet elektrische fiets. Ook als je een nieuwe accu zoekt om op je al elektrische fiets te plaatsen betaal je vaak nog een aanzienlijk bedrag.

Wil je nou een goede accu voor jouw elektrische fiets tegen een schappelijke, reële prijs? Kijk dan eens op www.accu-machine.nl. Hier hebben we voor veel verschillende elektrische fietsen passende accu’s in het assortiment opgenomen.

Verschillende merken fietsen

Er zijn vele verschillende merken fietsen. Denk aan de Batavus, de Giant en de Stella. Al deze fietsen hebben ook weer specifieke type accu’s die je ervoor nodig bent. Bij accu-machine ben je voor al deze merken aan het goede adres.

Batavus

Als eerste willen we onze accu’s voor een Batavus fiets uitlichten. Voor dit merk hebben we merkloze accu’s passend op de verschillende modellen van dit merk. Het grote voordeel van het feit dat deze accu’s merkloos zijn is dat ze stukken goedkoper zijn dan de originele. En kwalitatief leveren ze gelijkwaardige output. Sterker nog, soms leveren ze een hogere output dan de originele.
Het zijn dan merkloze accu’s, maar uiteraard zijn ze ook gewoon gekeurd en hebben ze een CE markering.
De garantie is ook geregeld. Er zit minimaal 24 maanden garantie op onze accu’s.

Giant

Heb je nu geen Batavus fiets maar een Giant? Ook dan ben je bij Accu-machine aan het goede adres voor een nieuwe Giant fietsaccu. Ook voor de Giant hebben we een groot aantal passende accu’s in het assortiment. Hierbij geldt ook dat we kwalitatief hoogwaardige merkloze accu’s hebben waarbij het voor jou een minder hoge investering is om de oude accu te vervangen voor een nieuwe. Wat betreft keuringen en garantie geld bij deze accu’s hetzelfde als hierboven gemeld. U bent dus verzekerd van onze service als er binnen 24 maanden iets mocht mankeren aan de accu.

Stella

Als derde variant willen we de accu’s voor een Stella fiets uitlichten. Dit merk fiets vraagt om een specifieke accu. Ook deze hebben we in ons assortiment bij Accu-machine. Qua randvoorwaarden en kwaliteit geld tevens hetgeen we bij de bovenstaande twee fietsen hebben genoemd.

Acties

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en de prijzen? Kan dan eens op onze website.
Hier vindt je alle informatie die je nodig hebt als je op zoek bent naar een geschikte accu. Bovendien hebben we regelmatig de nodige accu’s in de aanbieding. Dan is het natuurlijk extra gunstig om een vervangende accu aan te schaffen.

Het grote voordeel van de prijzen bij Accu-machine is dat je eerder kunt vervangen. Anders blijf je misschien nog een jaartje door fietsen met een accu die eigenlijk niet meer helemaal de output geeft die nodig is om jou goed te ontlasten.

https://www.accu-machine.nl/accus/accu-voor-elektrische-fiets/

Gerelateerde artikelen

Vespelini Scooters

Top-5 bakfietsen Nederland