Xento
Image default
Toerisme

Skiën tot in het voorjaar op 3000 meter? In Kaprun is het geen sprookje

Heeft u ook wel eens een wintersport over moeten slaan omdat het qua tijd of financiën net even niet uitkwam in de winter? Waarom denk u dan niet eens aan een wintersportvakantie in Kaprun? Hier kunt u uw wintersport vakantie dan gewoon opschuiven naar het voorjaar. Als u op wintersport in Kaprun gaat kunt u nog tot lang nadat de meeste pistes gesloten zijn, skiën en snowboarden. Dat komt door de aanwezigheid van de Kitzsteinhorn in het gebied. Op deze gletsjer, ruim 3000 meter hoog is de sneeuw nog lange tijd nadat veel andere pistes gesloten zijn goed, en kunt u dus gebruik maken van de pistes. Een wintersport in Kaprun is dan ook erg geschikt voor mensen die wel van wintersport houden maar dat liever buiten het drukke seizoen om doen.

 

Een gezellige wintersport in Oostenrijk, Kirchberg gaat u zeker niet in de koude kleren zitten

Een heerlijke wintersport bestaat uit zoveel meer dan alleen skiën of snowboarden. Er moet ook genoeg te doen zijn vlakbij uw verblijfplaats. In Kirchber kunnen niet alleen kunnen skiërs en snowboarders, van beginner tot vergevorderde, hier hun lol op niet minder dan 168 km aan piste. Over sfeer gesproken, heeft men ook niets te klagen en dit draagt bij aan de wintersport ervaring van Kirchberg. Het schitterende uitzicht, het oeroud uitziende stadje en natuurlijk de brede keuze aan après-ski mogelijkheden maken uw wintersport in Kirchberg sowieso tot een succes. En heeft u zin om even een dagje wat rustiger aan te doen dan kunt u uw hart ophalen bij een van de vele restaurants, of u kunt naar een van de vele evenementen die er de hele winter worden gehouden.

 

Een top wintersport zonder geregel met een touroperator die van warme wanten weet

Wanneer u op wintersport gaat en geen zin hebt om dit allemaal zelf te moeten regelen, dan kunt u terecht bij een touroperator in het gebied. Duizenden mensen reizen ieder jaar weer naar de wintersportgebieden in Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland. Terwijl u zich richt op de pistes en de poedersneeuw, wilt u geen zorgen hoeven maken of alles wel goed geregeld is voor uw vakantie. Kies dan ook voor een touroperator die dit begrijpt en die er vanuit passie en ervaring alles aan doet om uw wintersport in Kirchberg, Kaprun, Saas-Fee of een andere locatie ieder jaar weer tot een memorabele gebeurtenis te maken.

Bezoek de website voor meer info :