Xento
Image default
Sport

Shortgolf arrangementen

Lekker in de buitenlucht een balletje slaan. Is er iets mooiers? Als je van de golfsport houdt, kan het zomaar zijn dat je denkt dat er niets leukers bestaat dan golf spelen. Dan heb je het echter bij het verkeerde eind. Want Shortgolf is nog veel leuker. Door de kortere banen ben je bij shortgolf meer aan het golfen en minder aan het lopen. Bovendien is het dé perfecte sport om aan je slagtechniek te werken. Het is trouwens ook prima te spelen voor beginners.

Er is echter iets dat nóg leuker is dan Shortgolf spelen, en dat is een shortgolf arrangement bij Shortgolf Twente. Ongeacht de samenstelling van de groep, bij Shortgolf Twente is er een arrangement voor jullie. Wat te denken van golfen in het donker? Glowgolf, heet dat. Je speelt in het donker op een sfeervol verlichte baan met lichtgevende (en dus makkelijk te volgen) ballen.

De meeste arrangementen bevatten een hapje en een drankje. Neem het “Dat smaakt naar meer” arrangement waarbij niet alleen tussendoor een koffie met lekkers te genieten valt, maar ook een afsluitende lunch in het restaurant.

Combineer golf met een andere activiteit, zoals Tuk Tuk rijden. Shortgolf Twente is onderdel van het vakantiepark ’n Kaps. Dat betekent dat je al je creativiteit kunt inzetten voor een arrangement op maat. Waarschijnlijk zul je al snel besluiten om ook een overnachting te boeken. Er is namelijk zoveel leuks te beleven, dat red je nooit op één dag!

Voor iedereen

Wist je trouwens dat shortgolf voor iedereen van 8 jaar of ouder toegankelijk is? Ook wie minder goed ter been is kan prima meekomen bij shortgolf. Daar zorgen ze wel voor, bij Shortgolf Twente. Zo zijn er een aantal scootmobiels beschikbaar en kunnen dankzij de paragolfer zelfs mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel een balletje slaan.

Kijk vandaag nog op de website, of neem contact op voor meer informatie. We zien je snel op de baan.

Foooooooore!

Bezoek de website voor meer info : https://shortgolftwente.nl/