Xento
Image default
Sport

Bestel je hockeybitje eenvoudig online

Een goed hockeybitje is een must voor jong en oud. Of je nu bij de junioren of senioren van jouw hockeyclub speelt, het is te allen tijde belangrijk om je gebit goed te beschermen. Via Gebitsbeschermers.nl kun je de beste hockeybitjes bestellen. Of je nu een groene, blauwe of roze bitje zoekt; je vindt het allemaal in deze zeer gebruiksvriendelijke webshop. Bovendien zijn er bitjes van verschillende soorten materiaal, zodat je zeker een bitje vindt dat bij jou past. Wist je dat je er zelfs bitjes met een smaak kunt vinden? Met een handig filter kun je eenvoudig zoeken op pasvorm, maat en merk, zodat je alleen nog de bitjes overhoudt die aan jouw eisen voldoen. Het maken van een keuze is nu zo gedaan.

Waarom is een hockeybitje noodzakelijk?

Het is zeer onverstandig om zonder bitje hockey te spelen. Dat stelt ook de Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde. Als je hockey uitoefent, is de kans op gebitsletsel namelijk groter dan bij veel andere sporten. Het is daarom aan te raden om altijd met een gebitsbeschermer te spelen. Wel is het zo dat zo’n hockeybitje nooit 100% garantie kan bieden. Tegelijkertijd verklein je met een bitje wel de kans op gebitsletsel. Om deze reden heeft de Koninklijke Nederlandse Hockeybond (KNHB) het dragen van een hockeybitje verplicht gesteld. Koop je een hockeybitje, dan is het belangrijk dat deze goed vast in de mond zit, niet stoort bij het ademhalen en praten en dat deze gemakkelijk in- en uitneembaar is.

Jouw bitje wordt gratis verzonden vanaf € 20

Als je je bitje aanschaft op Gebitsbeschermers.nl kun je kiezen uit verschillende topmerken, zoals Shock Doctor en Makura. In deze webshop worden bestellingen bovendien altijd snel geleverd. Plaats je jouw bestelling vóór 15.00 uur, dan wordt jouw hockeybitje de volgende dag keurig geleverd. Ook kun je rekenen op een goede klantenservice en het gemak van makkelijk te retourneren bitjes. Bestel dus je bitje en profiteer van al deze prachtige voordelen.

https://gebitsbeschermers.nl/