Xento
Image default
Relatie

Koop uw trouwringen bij Juwelier Jos

Trouwring – hoe kies je een trouwring?

 

Het “Ja” antwoorden op de beroemde vraag “wil je met me trouwen?” Is het begin van een prachtig “bruiloft-avontuur”. Voor de bruiloft moeten er duizenden dingen geregeld worden, wordt er met man en macht naar een bijzondere dag toegewerkt en worden de illusies voor een onvergetelijke dag waar gemaakt. Vele mensen zijn bij de organisatie van een bruiloft betrokken waaronder ook de juwelier, de vakman om de trouwring van uw dromen te maken.

 

Een van de vele belangrijke zaken die geregeld moeten worden is de keuze van de trouwring. De trouwring moet jullie identiteit als paar weerspiegelen, een symbool zijn van jullie liefde en de trouwring moet op de dag zelf, maar ook 50 jaar later nog net zo mooi zijn. 

 

Maar is er een stappenplan voor het kiezen van een trouwringen of is het een kwestie van een middagje rondkijken bij de juwelier? Het kan uiteraard allebei.

 

 

Een ring voor haar en voor hem? Of een set?

 

In de tijd van onze ouders was het normaal dat de man en de vrouw dezelfde trouwring droegen. Tegenwoordig kijken stellen vaker naar een trouwring naar aanleiding van hun persoonlijke voorkeuren, levenswijze en karakter. Er wordt vaker gekozen voor een individuele trouwring die wel bij elkaar horen, maar niet identiek zijn. Er kan ook gekozen worden dat alleen de verlovingsring past bij de trouwring. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

 

 

Een ring uit onze collectie of liever een eigen ontwerp?

 

Onze collectie “Rings for Two” is een uitgebreide collectie van trouwringen in verschillende soorten en stijlen. De trouwring is te vervaardigen in zilver, geelgoud, witgoud en roségoud of een combinatie hiervan. Elke trouwring te personaliseren door het toevoegen van een edelsteen en/of een gravure. Tevens is het mogelijk om de trouwring smaller of breder te laten maken. Zo is het mogelijk om een trouwring te creëren die perfect bij jullie past.

 

 

Welke stijl past bij jullie?

 

Gaan jullie het liefst voor een traditionele of een romantische trouwring of toch liever voor een moderne en strakke trouwring? Of misschien een trouwring met als basis een erfstuk, dat aan de moderne tijd wordt aangepast?

Juwelier Jos heeft een passie voor het creëren en aanpassen van oude en nieuwe sieraden. Samen met jullie zal hij komen tot de ideale ringen. 

 

 

Trouwring – de symboliek van de trouwring

 

Een trouwring op zich is al een symbool omdat het de eeuwige liefde weergeeft tussen twee personen. Deze symboliek kunnen jullie aanvullen met “symbolische” edelstenen. 

Zo staat de diamant bijvoorbeeld voor de eeuwige liefde, een rode robijn wordt vaak gezien als een symbool voor het hart en een aquamarijn zou een lang huwelijksleven symboliseren.

 

Door toevoeging van dit soort edelstenen aan uw trouwring, wordt de symboliek nog sterker.

 

Trouwring – de gravure in de trouwring

 

Van oudsher worden de trouwringen gegraveerd met de datum van de trouwdag en de naam van de partner.

Tegenwoordig, met de beschikbare laser apparatuur, zijn er veel meer mogelijkheden voor een gravure in een trouwring. U kunt hierbij denken aan een koosnaam, de plaats waar jullie elkaar hebben leren kennen of een andere persoonlijke inscriptie.

 

 

Ga niet over één nacht ijs

 

Een trouwring uitzoeken doe je vaak niet in een middagje. Er moet over de stijl van de trouwring worden nagedacht, gezocht worden naar ideeën en inspiraties voor de mooiste trouwring en natuurlijk gesprekken met uw partner over hoe jullie de eeuwige liefde in jullie trouwring vorm willen geven. Uiteindelijk is het doel dat jullie trouwring aan al jullie wensen en illusies voldoet.

 

Het team van Juwelier Jos helpt u graag om deze zoektocht tot een perfect einde te brengen. 

 

 

 

http://juwelierjos.nl