Xento
Image default
Rechten

Op zoek naar een strafrechtadvocaat in Rotterdam?

Woont u in Rotterdam of de omgeving, dan kan het gebeuren dat u een strafrecht advocaat nodig heeft. Dat kan als u zou worden beschuldigd van een strafbaar feit. Ook kan het zijn dat u moet voorkomen bij een dagvaarding. Het is dan verstandig om bij dat soort gevallen gebruik te maken van een gespecialiseerde advocaat. U kunt voor het benaderen van een strafrechtadvocaat in Rotterdam gebruik maken van Libertas Advocaten.

Gespecialiseerd advocatenkantoor in Rotterdam

Bij Libertas Advocaten werken zeer goede gespecialiseerde strafrecht advocaten, maar ook fiscaal advocaten. Wanneer u contact opneemt voor een strafrechtadvocaat in Rotterdam bij Libertas Advocaten, dan wordt u in contact gebracht met een gespecialiseerde advocaat waarin u het volste vertrouwen kunt hebben. Een strafrechtadvocaat in Rotterdam kan u bijstaan voor kleine en grote gevallen.

Gebruik maken van een strafrechtadvocaat in Rotterdam

Heeft u een kleine of een grote overtreding gemaakt, dan is het verstandig om gebruik te maken van een strafrechtadvocaat in Rotterdam. Dat is vooral het geval als het gaat om een geweld- of zedendelict. Alle overtredingen die gemaakt worden, zijn voor de wet niet even zwaar. Zo zal een misdrijf zwaarder worden bestraft, dan een overtreding. Bij een misdrijf kunt u denken aan een mishandeling of een zedendelict.

Maak altijd gebruik van het gratis intakegesprek wanneer u van een strafrechtadvocaat in Rotterdam gebruik wil maken. De kosten van een advocaat zijn hoog. Het is dus belangrijk dat u vooraf weet wat uw kansen zijn. Er moet een wederzijds vertrouwen zijn. Voor uw advocaat mag u geen gegevens achterhouden.

Gebruik maken van een fiscaal advocaat in Rotterdam

Het komt vaak voor dat er geschillen ontstaan met de belastingdienst. In eerste instantie zou u kunnen proberen de problemen samen met de belastingdienst op te lossen. In veel gevallen zult u het niet eens kunnen worden met de belastingdienst. Dan is het goed dat u gebruik kunt maken van een fiscaal advocaat in Rotterdam. Ook voor een fiscaal advocaat in Rotterdam kunt u contact opnemen met Libertas Advocaten. De fiscaal advocaat in Rotterdam is gespecialiseerd in het belasting(proces)recht. Ze kunnen fiscale geschillen en procedures voor u in orde maken.

De werkzaamheden van een fiscaal advocaat in Rotterdam

Een fiscaal advocaat in Rotterdam zal u kunnen helpen bij fiscaal bezwaar- en beroepsprocedures, in het fiscale strafrecht, invorderingsrecht, fiscaal boeterecht en civiele procedures met fiscale aspecten. Een fiscaal advocaat in Rotterdam kan u bijstaan bij fiscale geschillen op alle niveaus. Ook helpen ze u bij bezwaarprocedures bij de belastingdienst tot aan de cassatie bij de Hoge Raad. Het is te hopen dat u voor dergelijke zaken nooit een advocaat nodig heeft. Het zijn vaak lastige zaken, die u maar beter uit de weg kunt gaan.

https://www.libertasadvocaten.com/