Xento
Image default
Particuliere dienstverlening

Dankzij narcose is een behandeling bij de tandarts ook mogelijk voor wie angst heeft

Weet u dat u eigenlijk een bezoek aan de tandarts zou moeten brengen, maar breekt u het angstzweet al uit als u daar alleen maar aan denkt? U bent zeker niet de enige die een hevige angst heeft voor de tandarts. Tandartsenpraktijk St. Jozef staat klaar voor mensen in Deventer en omstreken met angstproblemen. Deze tandartsenpraktijk is gevestigd in het oude St. Jozef ziekenhuis in Deventer. Als u hier aanklopt, heeft u de keuze uit verschillende angstbehandelingsconcepten die het u makkelijker maken om uw gebit te laten verzorgen. U kunt naar wens behandeld worden door deze tandarts onder volledige narcose. Dankzij de narcose merkt u niks van de behandeling door deze gespecialiseerde tandarts.

Ga in gesprek over uw angst

Bij deze tandartsenpraktijk bent u geen nummer, maar wordt u echt als een persoon behandeld. U kunt een afspraak maken om langs te komen op een speciaal angstspreekuur, waar u uw angstproblematiek en de mogelijke oplossingen bespreekt met iemand van het team. Als uw angst zeer heftig is, kan het een uitkomst zijn om gebruik te maken van narcose tijdens de behandeling van de tandarts.

In goede handen tijdens uw narcose

Heeft u een afspraak voor een behandeling van de tandarts onder volledige narcose? Het is van belang dat u met een nuchtere maag bij de praktijk verschijnt. U zult eerst een ontspannen gesprek met uw tandarts voeren, waarbij u al uw vragen over de behandeling kunt stellen. Voordat de daadwerkelijke behandeling door deze tandarts begint, wordt u onder volledige narcose gebracht door de anesthesist. Uw gezondheid zal vanzelfsprekend nauwlettend worden bewaakt terwijl u onder narcose bent. Nadat u weer langzaam bent ontwaakt, zal u waarschijnlijk binnen een uur naar huis kunnen gaan. Een tandartsbehandeling onder narcose bij Tandartsenpraktijk St. Jozef zorgt ervoor dat een tandartsbezoek voor niemand in Deventer en omstreken een bron van angst hoeft te zijn.