Xento
Image default
Onderwijs

Ga voor die voldoende

Wiskunde is een van de drie kernvakken waar je een voldoende voor moet staan. De andere twee vakken zijn Nederlands en Engels. Dit betekend dat je maximaal voor een van deze vakken één vijf mag halen. Het feit dat je hiervoor dus per se een voldoende mag halen en er weinig ruimte is voor compensatie maakt het al snel wat spannender. Wist je dat het mogelijk is om examentrainingen te volgen? Zo is het mogelijk om een examentraining Wiskunde A te volgen. Zo kan jij met een goed gevoel je examen doen.

Dit zijn de trainingsonderdelen

Bij wiskunde is het vaak zo dat vragen beantwoord moeten worden aan de hand van een grafiek en tabel. Veel studenten vinden dit moeilijk. Ben ben jij een van deze studenten? Tijdens de examentraining zal de stof worden besproken en zal je dit soort oefeningen gaan maken. Heb je meer hulp nodig dan zal de trainer je hierbij uiteraard helpen. In vergelijking tot de middelbare school zijn de klassen niet zo groot. Iedere training heeft maximaal vijf leerlingen. Zo is er altijd genoeg tijd voor iedere leerling, vooral als je de stof minder goed snapt. Er zal echt tijd worden genomen totdat je de stof snapt en je vertrouwen hebt in je eigen kunnen. Alles zodat jij met een goed gevoel je examen kan doen.

Ben je benieuwd geworden naar de examentraining mogelijkheden? Kijk op de website en kies jouw niveau en locatie. Wees er snel bij want examentrainingen kunnen volgeboekt zijn.