Xento
Image default
Mode en Kleding

Tips voor de aanschaf van een portomonnee

Tips voor de aanschaf van een portomonnee

Waar het gebruik van contant geld de laatste jaren steeds verder is afgenomen, is de verkoop van portemonnees onverminderd populair. Waar we bij mannen zien dat er vooral wordt gekozen voor een pasjeshouder, is dit bij vrouwen in veel mindere mate het geval. Waar een portemonnee voor een man een puur praktische kant moet bedienen, is het voor een vrouw ook van groot belang hoe zo’n portemonnee er uitziet. Niet alleen praktisch, maar ook stijlvol dus! Is het (bijna) tijd voor de aanschaf van een nieuwe portemonnee, dan kunnen we ons voorstellen dat je in het enorme assortiment soms wat kunt verdwalen. Met deze tips is dat verleden tijd.

Budget

Wanneer je zoektocht start naar een nieuwe portemonnee, dan is het verstandig allereerst je budget te bepalen. Wanneer je graag een burkely portemonnee wilt aanschaffen, dan zal je budget doorgaans wat hoger moeten zijn, dan wanneer je kiest voor een goedkoper merk. Overigens wil dit nog niet direct iets zeggen over de kwaliteit van je uiteindelijke keuze. Toch maakt het vooraf vaststellen van een bepaald budget het een stuk eenvoudig om je uiteindelijke keuze te maken. Vooral wanneer je budget beperkt is, kom je niet in de verleiding om een portemonnee uit te zoeken die flink boven budget is. Je houdt je zoekgebied dus beperkt, waardoor je uiteindelijke keuze doorgaans een stuk sneller gemaakt is.

Materiaal

Tijdens het bepalen voor welk materiaal je gaat, zijn er in principe maar twee verschillende keuzes. Je gaat voor leer of je kiest voor plastic. Afhankelijk van het hierboven genoemde budget kun je de keuze maken welke voor jou tot de mogelijkheden behoort. Kies je voor leer, dan zal je doorgaans iets meer geld uit moeten geven, dan wanneer je voor plastic gaat. Kanttekening is wel, dat leer een stuk duurzamer is, waardoor jij langer van je portemonnee kunt genieten. Ben je naast een portemonnee ook op zoek naar een stabiele backpack voor tijdens je reis in het buitenland? Dan kunnen we je aanraden eens te kijken naar een rains backpack. Deze staan voor kwaliteit en comfort, zodat jij met een gerust hart de bergen, bossen of andere routes kunt trotseren.

Formaat

Portemonnee zijn er net als ik allerlei verschillende merken en kleuren ook in verschillende formaten. Als we kijken naar de verschillende merken zoals boldbanana, dan zien we dat ze vaak allemaal één ding met elkaar gemeen hebben en dat is dat ze vaak één of meerdere modellen hebben die qua formaat veelal overeenkomen. Wanneer je dus op zoek gaat naar een nieuwe portemonnee, dan is de kans relatief groot dat ze je oorspronkelijke formaat hier gewoon weer tussen hebben zitten.