Xento
Image default
Mode en Kleding

Sandalen met hak voor verschillende gelegenheden

Waarschijnlijk heb jij deze zomer al een aantal paar sandalen met hak in jouw schoenencollectie toegevoegd. Dit is namelijk de hottest trend van zomer 2022! Bij Sacha shop jij de mooiste en meest unieke modellen, maar op welke gelegenheden kan jij deze sandalen met hak nou het mooist dragen? Lees verder!

Wedding Season

Bijna elke zomerse bruiloft heeft een chique dresscode tijdens de feestelijke dag. Toch is het lastig om de gehele bruiloft op hoge hakken te lopen, daarom zijn lage haksandalen de beste optie! Ga voor een lage blokhak tussen de 4 en 7 cm hoog. Hierdoor kan jij de hele dag dansen en genieten zonder pijn aan je voeten te krijgen. Zijn jouw favoriete sandalen met hak het opvallende item in je bruiloftsoutfit? Kies dan voor een metallic finish.

Rooftop dinner

Tijdens een romantische avond hoort natuurlijk een mooie outfit met een paar matchende schoenen. Kies op jouw date night daarom voor een minimalistisch muiltje met elastische bandjes. Deze stijlvolle heels trekken niet té veel aandacht maar zijn wel ontzettend klassiek en trendy. Deze haksandalen zijn bij Sacha in enorm veel verschillende kleuren in de collectie. Daarom heb jij ontzettend veel keus! Twee paar nieuwe sandalen met hak van Sacha moet ook kunnen, toch..?

Party night

Heb jij zin om helemaal uit te pakken tijdens een feestelijke avond met je vriendinnen? Kies dan voor opvallende strappy sandals, haksandalen met lange strikveters. Strik de sandalen over je gehele been en combineer met een kort cocktailjurkje. Alle ogen zullen deze avond op jou zijn gericht!

Sacha heeft verschillende soorten hak sandalen in de collectie. Van een laag en comfortabel hakje, tot een hoge hak met een metallic zilveren kleur. Ook voor een basic paar haksandalen die jij gemakkelijk naar het kantoor kan dragen zit je bij Sacha goed. Ben je nieuwsgierig geworden naar de collectie? Shop sandalen met hak bij Sacha!