Xento

aug 9 2020

Alles over Dakine rugzakken

De naam Dakine komt van het Hawaïaans en betekent het beste. Dakine is treffend gekozen omdat de producten van het label van zeer goede kwaliteit zijn en een goed doordacht ontwerp hebben. Daarom kunnen ze aan de hoogste eisen voldoen.

De filosofie van Dakine is om creatieve en hoogwaardige producten voor sport en vrije tijd aan te bieden. Het bedrijf werd in 1979 door Robert Kaplan in Hawaï opgericht. Zijn bedoeling als fervent surfer was om een fatsoenlijke leiband te ontwikkelen voor zijn surfplank. Deze moet geschikt zijn voor dagelijks gebruik en de plank beschermen tijdens het transport.

Omdat de producten zo goed werden ontvangen, werd het assortiment in de loop der tijd uitgebreid met vrijetijds- en schoolrugzakken, handtassen, reistassen, sport- en streetwear en accessoires. De fabrikant is overtuigd van de kwaliteit van zijn producten en daarom krijgt u een levenslange garantie van 10 jaar op de artikelen van Dakine. Deze garantie dekt alleen fabricagefouten.

In geval van een klacht wordt het defecte product gerepareerd of vervangen. De Dakine schoolrugzakcollectie wordt gekenmerkt door een hoogwaardige afwerking, die is ontworpen met het oog op duurzaamheid en robuustheid. Waar anders de boardhouder, het koelvak of het natte compartiment voor sportkleding zich bevindt, zijn het laptopvak, het organizervak en de zijvakken voor kleine spullen in sommige Dakine rugzakken geïntegreerd.

Het laptopcompartiment is in sommige rugzakken bijzonder slim. Het is groot genoeg voor een laptop om tot 15 inch te passen en het beschermt hem met dikke vulling. Een ergonomische rugbekleding en de brede draagriemen, gemaakt van ademend Dri-Mesh materiaal, zorgen voor comfort. Het ontwerp van de Dakine rugzak is natuurlijk ook het vermelden waard, want hier bewijst het merk keer op keer zijn gevoel voor trends, terwijl het toch trouw blijft aan zijn lijn.

De ontwerpen zijn cool, sportief, individueel en vaak geïnspireerd op Hawaïaanse patronen. Dus een Dakine rugzak snijdt altijd een goed figuur – of het nu op school is of in je vrije tijd.

Written by