Xento
Image default
Mobiliteit

Zadelkrukken en tabourets van topkwaliteit!

Zadelkruk Tabouret

Tabouret Benelux is het adres voor al uw zadelkrukken en tabourets. U heeft de keuze uit een zadelkruk of tabouret met aluminium, verchroomd metaal of kunststof voetkruis. Verschillende uitvoeringen met en zonder rugsteun. Tot slot onze absolute topmodellen. De zadelkruk met voetbediening. Heeft u beide handen nodig tijdens uw werkzaamheden of werkt u in een omgeving waar hygiëne belangrijk is dan is de zadelkruk waarbij u met de voet de hoogte instelt de oplossing.

Heeft u behoefte aan een extra steuntje in de rug dan zijn er tegenwoordig ook zadelkrukken met rugleuning verkrijgbaar. Bij deze zadelstoelen zit de rugleuning dicht op de zadelzitting geplaatst zodat u optimaal gebruik maakt van de ergonomische eigenschappen van de zadelzitting en steun heeft van de rugleuning.

Kruk op wielen

De keuze van het soort voetkruis of kleur van de zadelzitting is een kwestie van smaak. Het is echter van belang om een weloverwogen keuze te maken tussen een kruk met wielen of glijdoppen.

Een zadelkruk of tabouret op wielen kan in veel gevallen erg handig zijn. Bij veel werkzaamheden is het praktisch als je al zittend even van de ene naar de andere plek kunt verrijden. Deze krukken op wielen zijn licht, handzaam en stabiel. Let bij aanschaf echter wel op of de zadelkruk of tabouret uitgerust is met de juiste wieltjes. Stelregel is; koop wieltjes met een zacht loopvlak voor een harde ondergrond en koop wieltjes met een hard loopvlak voor een zachte ondergrond. Indien mobiliteit op de werkvloer voor u niet belangrijk is kunt je de zadelkruk of tabouret ook laten uitrusten met glijdoppen.

Zadelkrukken en tabourets

Beide modellen zijn in tegenstelling tot de oude vertrouwde kruk standaard uitgerust met een vijfpotig voetkruis en is traploos in hoogte verstelbaar. Deze hoogte instelling gebeurd meestal met een hendel die direct onder de zitting is geplaatst.

Uiteraard verschillen de zittingen van de zadelkruk en tabouret van vorm en hebben zij ieder zo zijn eigen ziteigenschappen. Het materiaal waarmee de zitting gemaakt is kan ook verschillen. Het meest gebruikt is kunstleder. Dit materiaal is erg sterk en gemakkelijk te onderhouden. Hiernaast zijn er zittingen verkrijgbaar die zijn bekleed met echt leder of PUR (Polyurethaan). PUR zittingen zijn uit één stuk gegoten en vrijwel onverwoestbaar. Ze zitten echter wat wat harder.

Zadelkruk of tabouret kopen

Koop uw zadelkruk of tabouret bij Tabouret Benelux. Wij zijn gespecialiseerd in betaalbare verrijdbare krukken en al onze producten zijn scherp geprijsd.

Bezoek de website voor meer info : http://www.tabouretbenelux.com/