Xento
Image default
Kinderen

Verras uw dochter met een koninklijk prinsessenfeestje bij u thuis

Is uw dochter binnenkort jarig en droomt ze ervan om prinses te worden? De hele dag bezig zijn met jurkjes, juwelen en nog veel meer koninklijke bezigheden. U kunt uw eigen huis eenvoudig omtoveren tot een waar kasteel voor het kinderfeestje van uw dochter. Verras uw dochter met een uniek prinsessenfeestje van Ziezow. Door het huren van een themakist organiseert u voor uw dochter een prinsessenfeestje van haar dromen. Het enige dat u hoeft te doen is zorgen voor wat lekkers te eten en te drinken gedurende het kinderfeestje. Uw dochter zal zich een waar prinsesje voelen tijdens haar prinsessenfeestje.

Huur een themakist voor een prinsessenfeestje om nooit te vergeten

Wanneer u een themakist huur bij Ziezow om een prinsessenfeestje te organiseren, heeft u alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke ervaring. Het begint al met een echte prinsessenuitnodiging naar de vriendinnetjes van uw dochter. Met de versieringen in de kist versiert u het hele huis als een mooi paleis. In de kist zit ook stijlvol servies om als echte prinsessen te eten en te drinken en genoeg spelletjes om de hele dag zoet te zijn. Is uw dochter jarig, maar wilt ze geen prinses zijn? Bij Ziezow kunt u ook andere themakisten huren. Hierbij kunt u denken aan thema’s zoals ridders en piraten, maar ook een heks worden is een optie.

Controleer zelf eenvoudig de beschikbaarheid voor uw feestje

Is uw dochter binnenkort jarig en wilt u graag een themakist huren voor prinsessenfeestje dat ze al zo lang wilt? Bekijk dan eenvoudig op de website van Ziezow de beschikbaarheid en wat u moet ondernemen om het feest te organiseren. Wanneer u de beschikbaarheid heeft gecontroleerd, plaats u eenvoudig een optie via het reserveringssysteem dat dit bedrijf op hun website heeft staan. U kunt de themakist zelf ophalen bij het bedrijf of een PostNL servicepoint, maar Ziezow kan de kist ook naar u toe sturen. Drie weken voor het feest ontvangt u het draaiboek en kunt u aan de slag met de voorbereidingen. Verwen uw dochter tijdens haar verjaardag en organiseer een prinsessenfeestje bij uw thuis!

https://www.ziezow.nl/