Xento
Image default
Kinderen

Robinia speeltoestellen

Buitenspelen is belangrijk voor kinderen. Bewegen in de frisse lucht samen met andere kinderen maakt kinderen sterker en socialer. Een speeltuin is een fijne ontmoetingsplek in een wijk. Een speeltoestel moet leuk en uitdagend zijn, maar bovenal veilig.

Waarom Robinia speeltoestellen

Het hout voor Robinia speeltoestellen komt, hoe kan het ook anders, van de Robinia bomen. Het is duurzaam en staat ook wel bekend als Europees hardhout. Deze houtsoort kan wel 20 tot 25 jaar meegaan. Het is niet voor niets dat van deze houtsoort speeltoestellen gemaakt worden. Robinia speeltoestellen zijn hoogwaardige speeltoestellen die lang meegaan. Deze speeltoestellen zijn populair bij gemeenten, scholen en parken vanwege hun duurzame karakter en omdat hout het concept van natuurlijk spelen bevordert.

Spelen voor ieder kind

Ook voor kinderen die een beperking hebben is spelen belangrijk en leuk. Een speeltuin is de plek voor alle kinderen om elkaar te ontmoeten en samen te spelen. Rolstoeltoegankelijke speeltoestellen maken het mogelijk dat ook kinderen met een beperking in de speeltuin kunnen spelen. Ook deze speeltoestellen zijn gemaakt van Robinia hout.

Maatwerk speeltoestellen

Er is een groot aanbod aan Robinia speeltoestellen. Denk hierbij aan speelhuisjes in verschillende vormen en afmetingen, schommels, klimtorens en glijbanen. Ook zijn er sporttoestellen en picknickbankjes van Robinia hout. Als de beschikbare speeltoestellen niet aan uw wensen voldoen, is maatwerk mogelijk. Met een Robinia speeltoestel kies u voor duurzaamheid, veiligheid en plezier.