Xento
Image default
Internet

KPN mail checken op vakantie, hoe doe je dat?

Je bent op vakantie en je wilt je e-mails checken, wat doe je dan? Dan meld je je aan bij je KPNmail natuurlijk. Met je persoonlijke startpagina heb je overal ter wereld toegang tot jouw e-mail. Het enige wat je nodig hebt is internetverbinding en een browser, de toegang krijg je via webmail.

KPNmail aanmaken

Wil je een e-mailaccount aanmaken met KPN? Ga dan via MijnKPN naar ‘mijn producten’, en maak je persoonlijke KPNmail aan. Vanaf dan kan telkens via de link webmail.kpn.nl inloggen en je e-mails lezen, versturen en beheren. Wist je trouwens dat je niet enkel met een KPNmail kunt inloggen? Ook gebruikers van Planet, KPNplanet, Hetnet en Freeler kunnen inloggen via bovenstaande link.

Computer, tablet of smartphone

Maak je al gebruik van een e-mailprogramma zoals Outlook of Apple Mail? Dan kan je ook je KPN e-mail instellen op je computer. Via de website van KPN kan je makkelijk het stappenplan volgen om je KPNmail in te stellen. Voor hulp kan je altijd terecht bij de Veelgestelde Vragen op de website van KPN. Als je overal bereikbaar wilt zijn, ook onderweg in de trein bijvoorbeeld, kan je je KPNmail ook instellen op je tablet of smartphone. Ga daarvoor naar de Toestelhulp op de website van KPN. Daar kan je aangeven over welk toestel je beschikt. Aan de hand van het merk en het model, geeft KPN de gepaste hulp om je webmail te installeren.

Het KPN Experteam

Heb je hulp nodig bij je KPNmail? Dan kan je altijd terecht bij het KPN Experteam dat je snel en vakkundig helpt. Maak telefonisch of via internet een afspraak en dan komt er een expert bij je langs.

Bezoek de website voor meer info :