Xento
Image default
Industrie

Schakel dit bedrijf in om kunststof te laten lasersnijden

Wilt u een kunststofproduct laten lasersnijden door een echte specialist? Kies dan voor een bedrijf als Piant, gevestigd in Waalwijk. Door hen in te schakelen, weet u zeker dat het resultaat helemaal naar uw wens is. Zij zetten de techniek van kunststof lasersnijden optimaal in om uw product volledig op maat op te leveren. Dit deden zij voorheen al voor grote klanten die om kunststofproducten vroegen, zoals KLM, Radboud UMC en de Efteling. Zoals u leest, laseren zij kunststof voor allerlei doeleinden. Ze beschikken over moderne machines en een divers palet aan kunststofmaterialen om iedere wens voor maatwerkproducten te vervullen. Dit bedrijf is daarom een echte specialist in kunststofbewerking – voor klanten in onder meer Noord-Brabant, Noord-Holland en Zuid-Holland. Uiteraard zijn ze ook voor bedrijven uit andere provincies in te zetten voor kunststof lasersnijden.

De lasersnijtechniek wordt toegepast met diverse materialen

Kunststof bestaat uiteraard in verschillende vormen, sterktes en samenstellingen. Daarom is het van belang dat de techniek van kunststof lasersnijden optimaal wordt ingezet. Wilt u een combinatie van materialen voor uw product? Dan heeft Piant ook de juiste oplossingen voor u op het gebied van lasersnijden. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van glas, hout en/of kunststof. Lasersnijden kan ook met materialen zoals acrylaat, HPDE en POM. Welke kunststof materialen u ook kiest, de experts van Piant zorgen ervoor dat de juiste worden ingezet om te lasersnijden. Dit betekent dat u hier altijd rekent op maatwerk tot in detail. Ze luisteren aandachtig naar uw wensen en komen met een nauwkeurig plan van aanpak om uw eindproduct te laten slagen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wist u dat u bij Piant ook, naast kunststof lasersnijden, voor andere bewerkingstechnieken terechtkunt? Elke vorm, dikte, oplage en elk materiaal is mogelijk. U hoeft alleen uw wensen aan hen door te geven, dan bieden zij u een vrijblijvende offerte aan. Door hun geavanceerde machines kunnen ze bovendien ook kleine oplages betaalbaar aanbieden.

https://piant.nl/