Xento
Image default
Huishoudelijk

wasrekken zijn vaak onhandig, maar niet met deze tips!

Wasrekken kunnen vaak erg veel in de weg staan of een rommelig gevoel geven aan de ruimte waar je het wasrek hebt staan. De wasrekken zien er vaak ook niet erg stijlvol uit waardoor het een lelijke uitstraling kan geven aan de kamer. Niet iedereen heeft de luxe met een waskamer en daarom zie je vaak de was drogen in de woonkamer of in de slaapkamer. Wil je graag een wasrek die niet meer in de weg staat of een wat moderner wasrek die je wel met plezier in de woonkamer zet? Lees dan even een stukje verder!

George en Willy wasrek

George en Willy maken allerlei praktische producten voor in huis. Één daarvan is een houten wasrek. Ze onderscheiden zich met super mooie en eenvoudige producten. Een Everyday drying wasrek van George en Willy zal de kamer waarin je deze plaatst een stuk stijlvoller maken. 

Waslijn boven de wasmachine

Hoe handig is het als je een wasrek direct boven de wasmachine hebt hangen? Dan hoef je de natte kleren niet eerst nog naar het wasrek te brengen en je hoeft ook geen wasrek uit te klappen die vervolgens in de weg staat. Span een paar lijntjes vlak boven de wasmachine en voila! Handig en stijlvol een wasrek!

Wand wasrek

Bij IKEA kun je een wand wasrek kopen die je aan de muur kan bevestigen. Je kan de wasrekken in en uit klappen. Wanneer je ze niet gebruikt kun je ze dichtklappen en heb je er helemaal geen last van. Hang je ze boven de wasmachine? Dan hoef je ook niet meer met de natte was te lopen naar het wasrek en kan je de was zo vanuit de wasmachine meteen ophangen.

Ben je benieuwd naar nog meer ideeën? Ga dan naar de pagina van Huis Inrichten en vind nog meer leuke huiselijke tips en tricks!