Xento

okt 7 2016

Hoe kun je de sleutels van jouw wagen vervangen?

 

Jouw autosleutels verliezen is een lastige zaak en veroorzaakt nogal wat stress. Van het ogenblik dat je beseft dat je jouw sleutels kwijt bent totdat ze vervangen worden, is vrij zenuwslopend. “Car Key Replacement” neemt wat van die last van jouw schouders 
 en helpt jou aan een vervangsleutel zonder moeite. Het is wel belangrijk de juiste vervangsleutel voor jouw wagen te vinden, anders zal het niet gaan.

Jouw autosleutels vervangen kan heel eenvoudig zijn, eens je weet hoe het moet. Om je sleutels te kunnen vervangen moet je eerst weten of je wagen uitgerust is met een afstandsbediening. Als hij dat niet heeft, dan volstaat het een sleutel te gebruiken die door de slotenmaker gemaakt is. Bij wagens die wel een afstandbediening hebben, moeten er echter enkele bijkomende stappen genomen worden.

Om te beginnen moet men het merk en het model van de wagen kennen. Dat is cruciaal, want de afstandsbediening die jij nodig hebt, bestaat enkel voor dat specifieke merk en model. Een verkeerde afstandbediening zal zeker niet functioneren bij jouw wagen.

Als je niet zeker bent van het merk en het model van jouw wagen dan kun je dat opzoeken in de handleiding van je auto of in jouw verzekeringspolis.

Eens dat je die gegevens gevonden hebt, kun je je een nieuwe afstandbediening aanschaffen. “Car Key Replacement” beschikt over een grote verscheidenheid van afstandsbedieningen voor wagens, volgens het merk en het modelnummer . Dit maakt natuurlijk het opzoeken van een afstandsbediening veel gemakkelijker.

Wanneer je dan in het bezit bent van je nieuwe afstandsbediening, is de volgende stap deze te programmeren zodat het past bij jouw wagen. Dit betekent dat men de handleiding om zelf te programmeren, die bij jouw afstandsbediening zit, moet lezen. Het programmeren is voor elk automerk verschillend en de instructies moeten minutieus worden opgevolgd om met succes te slagen.

Wilt u meer informatie over hoe u uw autosleutels kunt vervangen met een digitaal sleutelsysteem? Bekijk dan eens de website van onze partner: Locksecure voor meer informatie over de slotenmakers diensten in Rotterdam die zij aanbieden.

 

 www.locksecure.nl

Bezoek de website voor meer info :

Written by