Xento
Image default
Groothandel

Passie voor horeca benodigdheden

Wat voor u als ondernemer vaak een bijkomende zorg is, betekent voor Hartman en Zn. Horeca Service alleen maar passie: horeca benodigdheden. Dit familiebedrijf kan uw onderneming werkelijk alles leveren waar behoefte aan is. Van fornuis tot toiletpapier en van koelapparatuur tot shampoo. Heeft u een horecaonderneming en bent u op zoek naar nieuwe materialen, dan bent u hier aan het juiste adres. In de overzichtelijk ingedeelde webshop heeft u in no-time gevonden wat u zoekt. Het enorme assortiment zorgt dat u in één bestelling al uw horeca benodigdheden kunt laten leveren.

Service en kwaliteit

Het plaatsen van een bestelling gaat online eenvoudig en gemakkelijk. U bent verzekerd van een snelle levering en de laagste prijs. Service en kwaliteit zijn twee belangrijke kernwaarden van Hartman en Zn. Horeca Service. Daarnaast is er ook veel expertise aanwezig, bijvoorbeeld als het gaat om de inrichting van een keuken. De ervaren adviseurs kijken graag met u mee naar de beste indeling en de grootkeukenapparatuur die het beste aansluit op uw wensen en capaciteit. Ook het plaatsen en onderhouden van de apparatuur is bij dit bedrijf in goede handen. En nieuwe onderdelen? Die kunt u gewoon bestellen en laten plaatsen.

Verwen uw gasten

Een goede stoel, mooi servies en een goede terrasparasol zijn zaken die uw gasten beslist zullen waarderen, evenals een zachte handdoek en een heerlijk geurende handzeep. Een goede sfeer en warm welkom zorgen ervoor dat uw gasten zich thuis voelen en graag nog eens terugkomen. Al die sfeerbepalende horeca benodigdheden en nog veel meer kunt u vinden in de webshop van Hartman en Zn. Horeca Service. Het gemak en comfort wat u uw gasten wilt geven, biedt deze leverancier ú, als drukbezette ondernemer. Met één druk op de knop plaatst u uw bestelling en alles wordt snel en keurig op uw adres afgeleverd.