Xento
Image default
Groothandel

Daarom kiezen veel bedrijven voor gebruikte pallets

Steeds meer bedrijven geven de voorkeur aan gebroekte pallets. Dit is een prima alternatief voor nieuw. De kosten zijn flink lager dan wanneer u deze steeds nieuw moet kopen. Een pallet kan zonder problemen meerdere keren gebruikt worden. Bedrijven die handelen in gebruikte pallets zorgen er uiteraard voor dat de pallets in goede conditie zijn voordat ze opnieuw worden verkocht. Als het nodig is worden ze gerepareerd zodat u ze weer veilig en zonder problemen kunt gebruiken. Planken worden vervangen als deze zijn beschadigd en alle onderdelen worden goed vastgezet. De pallet is dan weer geschikt voor het gewicht waarvoor hij werd geproduceerd.

Verschillende pallets voor diverse doeleinden

Op een gebruikte pallet kunt u gewichten plaatsen variërend van maximaal 300 kilo tot wel meer dan 1.000 kilo. U kunt de aankoop van de pallets dus afstemmen op het doel waarvoor u ze wilt gebruiken. Veel pallets hebben insteekgaten voor een heftruck of pompwagen. Dit maakt het transport heel gemakkelijk. De pallet kan worden neergezet op de plek waar de goederen nodig zijn zodat er zo min mogelijk hoeft te worden getild en gesjouwd. Snelle levering van een voorraad pallets is daarbij uiteraard essentieel, zo zit u nooit zonder.

Welk bedrijf is een goede leverancier voor gebruikte pallets?

Als u nieuwe pallets nodig heeft, denk dan eens aan de aankoop van gebruikte pallets. Deze kunt u onder andere kopen bij Post Pallets en Kisten. Dit bedrijf, gevestigd in IJmuiden, is al sinds 1974 actief in de handel in deze pallets. U vindt op de website een uitgebreid overzicht van het complete assortiment met een duidelijke beschrijving. Als u een order wilt plaatsen kunt u dit doen via de website of door telefonisch contact op te nemen. Eerst een vrijblijvende offerte opvragen kan natuurlijk ook. U vindt alle informatie over gebruikte pallets en andere pallets en kisten op de website.

https://ppk.nl/