Xento
Image default
Groothandel

Bij deze webshop voor de horeca vindt u alle soorten apparatuur en meubilair

Als horecaondernemer wilt u natuurlijk het beste voor uw zaak. Dat betekent niet alleen de beste apparatuur, maar ook het mooiste meubilair dat er voor de horeca verkrijgbaar is. Dit zorgt niet alleen voor comfort en een goede uitstraling richting uw gasten, ook voor het personeel is het prettig wanneer de werkomgeving optimaal is ingericht. Richt de ruimte zo in dat de looproutes voor het vloerpersoneel eenvoudig te volgen zijn en schaf apparatuur aan waarvan u weet dat het keukenpersoneel er fijn mee werkt – zo wordt uw horecaonderneming een ware ster!

Geniet van voordelen zoals kwaliteitsmerken én volledige garantie

Bij Horeca Megastore heeft u ontzettend veel keuze op het gebied van apparatuur en meubilair. Denk bijvoorbeeld aan complete keukeninrichtingen met koelapparatuur en kookplaten, maar ook buitenmeubilair zoals parasols en terrastafels. Waar u ook naar op zoek bent, bij deze gespecialiseerde 5-sterren webshop vindt u het! De kwaliteitsmerken zijn hier bovendien goed vertegenwoordigd én u krijgt altijd minimaal 1 jaar volledige garantie op onderdelen, arbeidsloon én voorrijkosten. Met andere woorden: u krijgt altijd waar voor uw geld. Enkele bekende merken apparatuur voor in de horeca zijn Polar en Isa, twee giganten die de fijnste koel- en kookelementen naar uw zaak brengen.

Bestel uw nieuwe producten via de webshop

Horeca Megastore biedt ondernemers in de horeca al sinds 1996 ruime keuze op het gebied van apparatuur en meubilair. Al uw benodigdheden kunt u bij hen vinden. Heeft u gevonden wat u zocht? Dan is het bestellen van het meubilair en de apparatuur ontzettend eenvoudig – voor iedere ondernemer in de horeca is het mogelijk om in de online shop een bestelling te plaatsen. Dan krijgt u het snel op de zaak bezorgd. Weet u niet goed wat u nodig heeft of twijfelt u over een aankoop? De specialisten van Horeca Megastore helpen u graag verder als u belt naar de klantenservice of uw vraag communiceert via het contactformulier op de website.