Xento
Image default
Gezondheid

Goed artikel over een paniekaanval als je in bed ligt

Ik kwam laatst een goed artikel tegen over een paniekaanval in bed. In dit artikel geeft de schrijver, Nick de Waard heel duidelijk aan hoe een paniekaanval in bed ontstaat en wat je er tegen kunt doen.

Nick de Waard is een expert op het gebied van paniekaanvallen en burn-out. Je kunt goed bij hem terecht als je geholpen wilt worden in het herstellen van paniekaanvallen.

Het artikel dat hij geschreven heeft is zeer praktisch. Het artikel dat echt de moeite waard is om door te lezen.

Door dit artikel heb ik geleerd dat paniekaanvallen in bed niet zomaar komen. Ze komen omdat we overdag teveel stress ervaren. Doordat we te weinig rust nemen stapelen emoties zich op in ons brein en dat komt er met een paniekaanval allemaal in één keer uit.

Wat ik tegenwoordig doe om paniekaanvallen te verminderen is om te mediteren. Nick de Waard is gediplomeerd meditatietrainer en kan je alles uitleggen over hoe je écht moet mediteren. Ik heb veel van hem geleerd en heb me ook door hem laten coachen. Hij houdt regelmatig een spiegel voor.

Ik had ’s nachts namelijk enorm last van paniekaanvallen. Ik kon midden in de nacht wakker worden en vol met angst zitten. Dankzij de coaching van Nick heb ik daar nu geen last meer van. In het artikel wat ik bovenaan deze pagina heb geplaatst legt hij precies stap voor stap uit wat je kunt doen. Hij legt uit wat de AWARE methode is en hoe deze methode je gaat helpen om van je paniekaanvallen af te komen.

Ik kan Nick aanbevelen als je graag van je paniekaanvallen in bed wilt afkomen. Je kunt volgens mij een gratis kennismakingsgesprek aanvragen. Als je ’s avonds weer lekker wilt slapen, dan raad ik je echt aan om dat gesprek te voeren.

 

https://nickdewaard.nl/paniekaanval-in-bed/

Gerelateerde artikelen

Is lever ontgiften een goed idee? En is een vloeibaar dieet de juiste oplossing?

Kan een massage apparaat helpen om lichaamsvet te verbranden?

Faceland voor alle behandelingen