Xento
Image default
Gezondheid

Altijd een fysiotherapeut in de buurt in regio Kaatsheuvel

Woon jij in de omgeving van Kaatsheuvel en ben je op zoek naar een professionele en deskundige fysiotherapeut in de buurt? Ga dan naar Fysio Loon op Zand. Deze specialist biedt u de beste behandeling voor uw spier- of gewrichtsklachten zodat u binnen korte tijd weer helemaal hersteld bent. Hiervoor zal een gespecialiseerde fysiotherapeut met u in gesprek gaan om een behandeling te kiezen die het best past bij uw klachten. Het voordeel van deze praktijk is dat ze vijf fysiotherapeuten in dienst hebben die allemaal een eigen specialisme hebben. Hierdoor kunt u voor de meest uiteenlopende klachten bij hun terecht.

Kies voor een cursus valpreventie en verbeter uw evenwicht

Naast het behandelen van spier- en gewrichtsklachten bij het bewegen, kan Fysio Loon op Zand u ook helpen met problemen met uw evenwicht. Merkt u dat u bang bent om te vallen omdat u bijvoorbeeld net ziek bent geweest of omdat u al wat ouder bent? Dan kan een fysiotherapeut van deze praktijk nabij Kaatsheuvel u helpen door middel van een cursus valpreventie. Hierbij gaat hij of zij met u aan de slag met verschillende evenwichtsoefeningen om u weer genoeg zelfvertrouwen te geven om zelfstandig te wandelen. U heeft daarbij de keuze uit verschillende cursussen, namelijk:

  • In Balans; gericht op voorlichting, fitheid en balanstraining
  • Vallen Verleden Tijd; praktisch georiënteerde cursus met hindernisbaan en valtechnieken
  • Zicht op Evenwicht; gericht op voorlichting, oefeningen en groepsgesprekken
  • Otago; individueel oefenprogramma bij u thuis

Maak een afspraak via de website van deze praktijk

Wilt u graag behandeld worden voor uw spier- of gewrichtsklachten door een fysiotherapeut van Fysio Loon op Zand, nabij Kaatsheuvel? Of bent u benieuwd naar de cursus valpreventie en wat deze training voor u kan betekenen? Neem dan contact op met deze praktijk en maak direct een afspraak. Zij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

Jezelf op COVID-19 testen

Sterfgevallen door vapen: waarom e-sigaretten niet zo slecht zijn als de krantenkoppen zeggen

Fysiotherapie in Veenendaal nodig?