Xento
Image default
Geschenken

Kwalitatieve sportprijzen voor jouw evenement

Een evenement is natuurlijk niet compleet zonder een goed georganiseerde prijsuitreiking. En de prijzen die je uitreikt moeten de prestige van je evenement reflecteren. Een kwalitatieve prijs blijft jarenlang mooi en wordt met trots tentoongesteld in de prijzenkast of op de club. En dat brengt nog een extra voordeel voor jou mee. Benieuwd naar wat dat is? Lees snel verder!

Waaraan herken je een kwalitatieve sportprijs?

Een kwalitatieve sportprijs, waar herken je die aan? De meeste sportprijzen zijn gemaakt van gegoten plastic. Vloeibaar plastic wordt in een mal gegoten en vervolgens kunnen er ornamenten en versieringen aan toe worden gevoegd. En dat is het eerste dat je controleert wanneer je sportprijzen wilt gaan kopen. Een kwalitatieve gouden beker zit bijvoorbeeld stevig vastgeschroefd op de marmeren of stenen voet. Het naamplaatje zit stevig vast maar kan eventueel vervangen worden, wat handig is wanneer je een wisseltrofee koopt.

Bij het bestellen van een medaille let je vooral op de dikte van het materiaal en de afwerking van de randen. Een gladde rand betekent dat de medaille netjes is afgewerkt en de dikte zegt iets over de duurzaamheid van het materiaal. Wanneer je juist prijzen wilt bestellen voor iedere deelnemer, bijvoorbeeld bij een hardloopwedstrijd of een sportdag op school, is het aan te raden om juist wel naar de goedkopere opties te kijken.

Het extra voordeel van kwalitatieve prijzen voor jou als organisator

Wanneer je als organisator een kwalitatieve sportbeker of medaille gaat kopen heb je daar zoals gezegd zelf ook profijt van. En dat komt omdat mensen een mooie prijs die jarenlang mooi blijft eerder tentoonstellen dan een prijs die er saai uitziet of die makkelijk uit elkaar valt. En omdat jij de prijzen bestelt heb je daar natuurlijk de naam van je bedrijf of organisatie op af laten drukken. Zo maak je mooi reclame voor je bedrijf in bedrijven, huishoudens en bij de lokale sportclub!