Xento
Image default
Eten en drinken

Biologische en suikervrije thee kopen bij deze theewebshop voor de horeca

Bij de theewebshop Essentials Tea koopt u Skal-gecertificeerde biologische thee. Alle losse theesmaken die dit bedrijf verkoopt, worden door de medewerkers zelf ontwikkeld. Hierdoor krijgt u gegarandeerd losse thee van de beste kwaliteit. Bovendien wordt de thee van dit bedrijf gemaakt van enkel pure ingrediënten zoals theebladeren, kruiden, specerijen en fruit. Alle theebladeren worden met de hand geplukt en verwerkt. Alleen de beste theebladeren worden geselecteerd. Dit is de reden dat losse thee van deze theewebshop beter smaakt dan thee uit een zakje. Daarnaast is de thee die u hier koopt suikervrij, er worden namelijk geen kunstmatige suikers toegevoegd. U proeft dus enkel de échte smaken van de ingrediënten. Zo kiest u uit bijzondere smaken als matcha of bucho of kiest u voor witte, groene of zwarte thee.

Meer weten over thee

De medewerkers van Essentials Tea vertellen u graag meer over alle verschillende soorten thee in het assortiment. Volgens hen draagt het bovendien bij aan de beleving van het theedrinken als men meer weet over de oorsprong van de thee. Als u een horecagelegenheid heeft en van theedrinken een échte ervaring wilt maken, dan helpt deze theewebshop u daar graag bij. Zij leggen u graag meer uit over hun presentatieconcepten en de achtergrond van hun theesmaken tijdens een workshop of een proeverij die ze geven op locatie. U heeft bij deze proeverij de mogelijkheid om verschillende theesmaken te proeven. Zo beslist u samen met een van de specialisten van deze theewebshop welke smaken het meest geschikt zijn voor uw horecabedrijf.

Theeaccessoires

In het assortiment van deze theewebshop koopt u naast losse theesmaken en theeblends ook accessoires om de presentatie en de visuele beleving van het theedrinken naar een hoger niveau te tillen. U koopt hier bijzondere theeglazen, zoals in de vorm van een wijnglas. Dit is erg mooi als u in uw horecagelegenheid een high tea of een tea- en foodpairing aanbiedt. Ook voor het uitserveren van thee koopt u hier verschillende producten, zoals theezeefjes of maatlepels.