Xento
Image default
Entertainment

De escaperoom voor volwassenen in Twente een keer proberen?

Wil je een keer iets heel gaafs doen in je leven en wil je de uitdaging aangaan om jezelf met een groep op te laten sluiten in een ruimte bij de escaperoom voor volwassenen in Twente waar je door middel van spellen en uitdagingen uit kunt komen. Je hebt hiervoor wel een tijdsbestek dus het is wel van belang dat je tegen tijdsdruk kan. Mocht je hier niet tegen kunnen is dit juist een goede test om dit een keer te gaan proberen. Het is een moeilijke manier om jezelf uit te dagen, maar samen met een team kom je er zeker wel uit. Het is een goede manier om aan team building te doen, maar het is ook leuk om relaties op de proef te stellen. 

Huren van een ruimte

De escaperoom voor volwassenen in Twente kan je huren voor een uur en zo lang heb je dan ook de tijd om de deur open te krijgen. Iedere escaperoom voor volwassenen in Twente heeft een eigen verhaal en dat maakt het ook zo leuk om hier aan deel te nemen. Het eigen verhaal heeft eigen opdrachten die geheel passen bij het thema van de escaperoom voor volwassenen in Twente. Zo kan je spellen doen die behoren tot bijvoorbeeld een verhaal dat in een van de ruimtes is opgesteld. Het gaat hier om een vloek die is uitgesproken over de oogst die er wordt gezaaid in een hof. De melk productie is hierdoor tot stilstand gekomen en die vloek moet worden opgeheven. 

Opdrachten

Om de vloek op te heffen dien je allerlei opdrachten te doen in de escaperoom voor volwassenen in Twente. Je zult opdrachten moeten doen zodat de vloek weer wordt opgeheven en die betreffen bijvoorbeeld het open maken van een kistje met een code die je moet ontcijferen. In dat kistje zit dan weer een andere opdracht die je uiteindelijk helt met het opheffen van de vloek. Ga aan de slag in de escaperoom voor volwassenen in Twente en vind een uitweg.