Xento
Image default
Electronica en Computers

Waarom een powerbank geschikt is als giveaway

Ben je op zoek naar een geschikte giveaway voor relatie, klanten of voor jouw eigen medewerkers? Dan is een bedrukte powerbank een goed idee. Giveaways worden ingezet voor het promoten van jouw bedrijf of merk, bijvoorbeeld tijdens evenementen of beurzen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, denk aan pepermuntjes, pennen of keycords. Wanneer je kiest voor een giveaway welke ook functioneel is, kan je er van op aan dat de ontvanger deze vaak zal gebruiken. Hierdoor is het niet alleen een leuk cadeau voor wat bijdraagt aan creëren van naamsbekendheid, maar is het ook nog eens efficiënt en effectief.

Een voorbeeld van zo een effectieve en functionele giveaway is het bedrukken van Powerbanks. Een powerbank is een voorbeeld van een product wat iemand bijna altijd in zijn tas heeft of wat overal mee naar toe wordt genomen. Zo is jouw merk of bedrijf op veel plekken zichtbaar. Je kunt bovendien gemakkelijk een logo, bedrijfsnaam of slogan op de powerbank bedrukken.

Waarom is een powerbank zo geschikt als giveaway?

Het bedrukken van powerbanks is populair. Dit komt omdat een powerbank bijna altijd wel van pas komt en veel wordt gebruikt. De meeste mensen spenderen veel tijd op digitale apparaten zoals een tablet, smartphone of e-reader. Deze moeten dan ook regelmatig worden opgeladen. Zeker wanneer je je smartphone intensief gebruikt kan je telefoon snel leeg zijn. Ook kan je batterij versleten zijn waardoor een telefoon geen gehele dag meer op een volle accu mee gaat. Datzelfde geldt voor een e-reader, tablet of andere digitale apparaten. Een powerbank biedt dan uitkomst. Je kunt – zonder dat je een stopcontact nodig hebt – jouw apparaat snel en veilig opladen. Zo hoef je nooit offline te zijn omdat je last hebt van een lege accu. Een powerbank wordt dan zowel in het professionele leven als prive veel gebruikt. Dat maakt powerbanks tot een geliefd gadget dat veel mensen graag gebruiken. Voor jou als bedrijf of merk is dat natuurlijk ideaal, want de ontvanger wordt telkens bij het gebruik van de powerbank aan jouw bedrijf of merk herinnert.

Veel keuze

Wil jij powerbanks inzetten als giveaway tijdens een beurs of evenement? Dan heb je veel verschillende keuzes. Zo kun je kiezen uit een rechthoekig plat model of voor een rechthoekig langwerpige staaf. Daarnaast heb je keuze uit een capaciteit variërend van 2.000 mAh tot 4.000 mAh. Er zijn veel verschillende soorten en maten beschikbaar. Elk model heeft de mogelijkheid om een naam, slogan of logo aan de bovenkant of zijkanten te laten bedrukken. Er zijn diverse kleuren mogelijk zodat je de powerbank in jouw huisstijl kunt ontwerpen. Daarnaast kun je ook jouw logo of tekst laten graveren in een powerbank. Dit geeft de powerbank een luxe uitstraling. Of je nu een goedkoop model uitzoekt als giveaway of een wat luxer model met een hoesje als relatiegeschenk, de ontvanger zal het zeker waarderen en veel gebruiken. Van een powerbank in het roze, tot een kunststof powerbank: bij Pinkcube vind je altijd wel een powerbank die past bij jouw bedrijf en uitstraling.