Xento
Image default
Electronica en Computers

Een stijlvol toetsenbord kopen

Een stijlvol toetsenbord kopen

Het betaalbare Logitech POP toetsenbord is hartstikke stijlvol en ook nog eens multifunctioneel. Hij beschikt namelijk over de klassieke toetsen die je op een typemachine ook ziet. De ronde toetsen vinden veel mensen een stuk eenvoudiger in gebruik. Hierdoor maken ze minder typfouten, maar dat is uiteindelijk wel een persoonlijk keuze. Het kan voor de een makkelijker zijn en voor de andere wat moeilijker.

Een voordeel is dat er ook 8 verwisselbare toetsen bij zitten. Deze beschikken allemaal over unieke emoticons die niet meer weg te denken zijn uit mails en chats. Je hoeft geen aparte toetsencombinatie te gebruiken en dat scheelt weer veel tijd en werk. Ook zitten er mediatoetsen op die tekst in spraak kunnen veranderen. Naast de computer kun je hem ook gebruiken voor andere apparaten. Met de Easy Switch toets wissel je razendsnel tussen verschillende apparaten.

Waarom kiezen voor dit toetsenbord

Wij raden het toetsenbord van Logitech POP aan omdat je hiermee razendsnel kunt chatten. Vandaag de dag doen we dit niet meer alleen via skype, maar ook gewoon in mailtjes. Zelfs bedrijven kiezen voor de persoonlijke touch en maken steeds meer gebruik van de emoticons. Daarnaast is hij verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren. Je geeft de computer dus ook een persoonlijke touch en daardoor wordt het meer als alleen een apparaat.

Bespaar op alle accessoires voor computers en laptops

Bij PC betaalbaar vergelijken wij alle accessoires die er voor computers en laptops te krijgen zijn. Hierdoor betaal je niet te veel. Daarnaast onderwerpen wij met regelmaat een artikel aan een grondige keuring. Hierbij delen we de visie van onze redactie, maar ook de beoordelingen van mensen op het internet. Inmiddels shopt 90% van de mensen online alleen als ze een review kunnen lezen. En dat is ook niet gek, want je wil ook geen miskoop hebben. Er zijn namelijk veel apparaten die niet voldoen of gewoon simpelweg niet over alle functies beschikken. Wij zorgen er voor dat je een duidelijk overzicht hebt en weet wat de mogelijkheden van een computer, laptop toetsenbord of andere apparatuur hebt.