Xento
Image default
Electronica en Computers

Draadloos printen!

Vanaf je computer is het enorm makkelijk om te printen, dit kan met behulp van een usb-kabel of door de printer te koppelen aan je Wi-Fi-netwerk. Wat veel mensen niet weten is dat je met je telefoon of iPad simpel en snel kunt printen, je moet echter wel over een paar dingen nadenken voordat je aan de slag gaat.

Met behulp van je iPad kan je snel foto’s en documenten uitprinten met behulp van Apples eigen Air print applicatie. Het is wel belangrijk om te weten dat je printer dit moet ondersteunen, anders is het niet mogelijk om gebruik te maken van deze dienst. Je kunt natuurlijk een nieuwe printer aanschaffen, maar gelukkig zijn er ook mogelijkheden om je oudere printer te laten samenwerken met je iPad. Over het algemeen maak je met de oudere printers gebruik van een usb-kabel, die je dan koppelt aan je computer. Het is ook altijd afhankelijk van je besturingssysteem welke driver je moet installeren om de printer daadwerkelijk te koppelen aan jou persoonlijke PC. Zodra er een verbinding plaatsvindt tussen deze twee apparaten kan er daadwerkelijk worden overgegaan tot het printproces. Het uitprinten met behulp van een iPad kan alleen via de ‘lucht’ gebeuren, je moet dus op zoek naar een Wi-Fi verbinding die ervoor zorgt dat jou printer wordt gekoppeld aan je computer.

Het gemakkelijkste is uiteraard om een nieuwe printer aan te schaffen met AirPrint-functionaliteit. Veel nieuwe printers zijn uitgerust met een Wi-Fi-ontvanger en ondersteunen dan ook automatisch  het Apple-protocol. Als je op zoek bent naar een bedrijf dat veel verschillende printers aanbiedt, dan is KBA Metronic voor jou het ideale bedrijf. Zo bieden zij onder meer een continuous inkjet printer en een QR code printer van de hoogste kwaliteit. Twijfel niet langer en neem eens een kijkje op hun website.

 

 

 

 

 

Bezoek de website voor meer info : http://www.kba-metronic.com/nl/