Xento
Image default
Electronica en Computers

Digitale archivering maakt uw archief toegankelijk

Digitale archivering is een oplossing voor alle archieven. Of het nu gaat om het archief van een klein bedrijf of van een grote organisatie: de voordelen van digitaal werken zijn immens. Papieren archieven worden nog steeds veel gebruikt, en hoewel daar niet direct iets mis mee is, is digitale archivering vele malen sneller, veiliger en eenvoudiger. Laat uw archief digitaliseren door de ervaren specialisten van GMS. Daarmee bespaart u ruimte, en krijgt u overal en altijd toegang tot uw bedrijfsgegevens. Het digitale archief is het archief voor de toekomst.

Kies nu voor digitale archivering

U bent wellicht gewend aan het werken met een papieren archief, maar er is geen ontkennen aan: het digitale archief heeft veel voordelen. Digitale archivering is dan ook een investering in veiligheid, in betrouwbaarheid, en in efficiëntie. Wie op zoek is naar een bepaald document in het archief, kan dat in een digitale omgeving meestal met een klik op de knop oproepen. Dat maakt het voeren van een papieren archief, met dikke dossiers of lastige microfilms, eigenlijk overbodig. En daar komt nog eens bij dat u een digitaal archief overal ter wereld, op ieder moment van de dag, kunt inzien. Dat alles maakt het gebruik van een nieuw digitaal archief vele malen fijner.

Uw archief in digitale vorm omzetten

Wat houdt digitalisering nou precies in? Het in digitale vorm gieten van uw huidige archief gaat aan de hand van specialistische apparatuur, en software die daarvoor is ontwikkeld. Het hele huidige archief wordt onder de loep genomen, en geïnventariseerd. Daarna worden de documenten op overzichtelijke wijze in de nieuwe digitale omgeving opgenomen. Dat komt ten goede van de veiligheid: alleen u en de juiste werknemers hebben toegang tot het archief. Dat alles digitaal is opgeslagen, is bovendien uiterst duurzaam en ruimtebesparend. Waar wacht u nog op?

https://gmsnl.com/