Xento
Image default
Dienstverlening

Verhuizen naar Oegstgeest of Leiden: Kies voor gemak.

Binnenkort krijg je de sleutels van je nieuwe huis in Leiden of Oegstgeest en kun je gaan verhuizen. En daarna kun je heerlijk gaan genieten van je nieuwe woonomgeving. Maar voordat het zover is komt er nog een hoop op je af. Kies voor de daadwerkelijke verhuizing voor het gemak van een verhuisbedrijf.

Verhuizen naar Oegstgeest of Leiden

Na een lange zoektocht was het dan eindelijk zover dat je het huis vond dat aan al jouw wensen voldeed. Binnenkort ga je dan ook verhuizen naar Oegstgeest of Leiden en daar verheug je je natuurlijk op. Zorg ervoor dat je een optimale start in je nieuwe huis beleeft met een perfect verlopen en professioneel uitgevoerde verhuizing.

Kies voor het gemak van professionals

Er komt heel veel meer kijken bij een verhuizing dan alleen maar het verplaatsen van al jouw meubels, kasten en persoonlijke spullen van je oude woning naar je nieuwe huis in Leiden of Oegstgeest. Behalve het vooraf inpakken van alle losse spullen, die je ook weer moet uitpakken na de verhuizing, moet je je namelijk ook bezig houden met bijvoorbeeld het opzeggen of wijzigen van je contracten bij nutsbedrijven, je internetprovider en andere dienstverleners. En dan ben je er nog niet. Wellicht moet je nog nieuwe meubels uitzoeken, of een nieuwe vloer of keuken of badkamer. Of moet je op zoek naar een nieuwe school voor de kinderen. Er is kortom genoeg te doen bij een verhuizing. Voor, tijdens en na de daadwerkelijke verhuizing. Daarom is verstandig om voor de fysieke verhuizing te kiezen voor het gemak en comfort van een professioneel verhuisbedrijf. Naast gemak biedt een verhuisspecialist nog veel meer voordelen boven het zelf vervoeren van al jouw meubels en spullen.

De voordelen van een gespecialiseerd verhuisbedrijf

Een gespecialiseerd verhuisbedrijf zoals het Katwijkse Oomen Verhuizers biedt je vele voordelen en gemakken die garant staan voor een zorgeloze en professioneel uitgevoerde verhuizing naar Oegstgeest of Leiden. Dit Verhuisbedrijf Leiden en Verhuisbedrijf Oegstgeest heeft alle benodigdheden in huis wat nodig is om jouw meubels en spullen op een veilige en efficiënte manier in je nieuwe woning te krijgen. Zonder dat jij er omkijken naar hebt. Bovendien is deze verhuizer voorzien van het branchekeurmerk “Erkende Verhuizers“. Dat houdt in dat alle verhuisspecialisten een opleiding hebben gehad en dat de werkwijze conform de strengste eisen voor mens en milieu gebeurt. En daarmee heb jij de garantie van een zorgeloze verhuizing.

Tijdelijke opslag

Heb je voorafgaand aan je verhuizing naar Leiden of Oegstgeest tijdelijke opslag nodig, bijvoorbeeld omdat je eerst in een tijdelijke woning trekt? Ook dat is geen probleem bij Oomen Verhuizers! Je kunt jouw inboedel veilig, bewaakt en dus zorgeloos opslaan in een van de opslagcontainers van het verhuisbedrijf. Ook dat is het gemak van een professionele verhuizer!

We wensen je alvast heel veel woonplezier in je nieuwe huis. Wanneer is de housewarmingsparty?