Xento
Image default
Dienstverlening

Vergeet internet-daten, ga speeddaten met Search4Love!

Ben jij veel aan het internet-daten maar wil het niet echt opschieten? Zou je het daten graag over een andere boeg gooien omdat je verlangt naar een fijne partner maar weet je niet zo heel goed over welke boeg? Ontdek de effectieve manier van daten: speeddaten! Waar je het bij internet-daten moet doen met alleen een foto van andere singles, waarbij je nooit honderd procent zeker weet of deze foto ook klopt bij die persoon, date je tijdens speeddaten andere singles gewoon face to face. Wordt je nog niet heel enthousiast omdat je al wel vaker op date bent geweest maar dit niet heel goed is bevallen? Want vond je de dates niet heel erg leuk maar zat je er wel de hele avond aan vast waardoor het je dus best veel tijd heeft gekost? Geen zorgen, speeddaten werkt anders!

Met traditioneel daten ga je inderdaad met één single op stap en moet je maar hopen op een leuke avond en een wederzijdse klik. Ben je ergens een drankje gaan doen met diegene, dan kan je op zich nog wel vrij snel weer naar huis. Maar dacht je gezellig uit eten te gaan maar bevalt jouw gezelschap je niet echt dan heb je maar één keus: de avond uitzitten.

Met speeddaten heb je hier allemaal geen last van, omdat je met een groot aantal singles op korte date gaat. En kort is ook echt kort, de dates duren namelijk ongeveer vier minuten. Met speeddaten is de eerste indruk dus erg belangrijk. Door goede en leuke vragen te stellen kom je nog iets meer te weten over de date. Was er een wederzijdse klik met een date tijdens jouw avondje speeddaten? Aan het eind van de avond ontvang je zijn of haar gegevens en kan je privé met elkaar afspreken.

Grote kans op het vinden van een match

Of je nu met Search4Love gaat speeddaten in Eindhoven, Arnhem, Den Haag of een andere stad, wij zorgen dat je zo’n 15 tot 20 dates op één avond hebt. Je hebt dus een zeer grote kans om een match te vinden, iemand waarmee je een leuke klik voelde.

Verspreid je kansen en kom met ons speeddaten! Wij garanderen je dat je een leuke avond hebt met veel leuke ontmoetingen.

 

https://www.search4love.nl/