Xento
Image default
Dienstverlening

Professionele en deskundige hulp op het gebied van letselschade

Mr. Thomas van Dijk is een gespecialiseerde advocaat letselschade in Scheveningen en omstreken. Na werkzaam te zijn geweest bij het gerenommeerde Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn begon van Dijk een aantal jaar geleden zijn eigen advocatenkantoor. Hij staat zowel individuen en groepen bij. Bekende zaken waar Thomas een grote bijdrage aan heeft geleverd zijn de Schipholbrand, het ongeluk met het Hercules vliegtuig en de Bijlmerramp. In zijn drukke bestaan vindt deze advocaat ook nog tijd om te doceren en te publiceren over letselschade onderwerpen.

Zijn er belangrijke juridische ontwikkelingen / jurisprudentie, dan kunt u deze teruglezen in de blogartikelen op www.letselschadeadvocaatvandijk.nl. Een topic waar mr. van Dijk onlangs bij stilstond, is de vrije advocaatkeuze waar een verzekerde ook in een buitengerechtelijke procedure recht op heeft. De geschillencommissie van het KIFID (Klachteninstituut Financiële Dienstverlening) besloot hiertoe in de zaak van een Nederlandse atlete die uiteindelijk de kosten van een in sportrecht gespecialiseerde advocaat terug kon vorderen. De klachtencommissie baseerde zich op een eerdere zaak bij het Europees Hof van Justitie. Ze kwam tot de conclusie dat onder een gerechtelijke procedure ook een buitengerechtelijke procedure kan worden verstaan. De blogs over de leidraad afwikkeling beroepsziekten, letselschade in het openbaar vervoer, vuurwerk en aansprakelijkheid kunnen we u ook van harte aanraden.

Zoals uit het bovenstaande blijkt hoeft het in letselschadezaken niet altijd tot een gerechtelijke procedure te komen. In sommige gevallen zorgt de advocaat voor een snelle afwikkeling in goed overleg met de verzekeraar van de tegenpartij. Ook komt mediation steeds vaker voor. Als beide partijen instemmen, wordt een overlegtraject gestart waarin de betrokkenen zonder tussenkomst van de rechter zelf een oplossing zoeken.

Heeft u zelf te maken met letselschade in Zoetermeer. Een whiplash, ongeluk op het werk of een medische fout? U kunt uw verhaal kwijt op het contactformulier op de website. Mr. Thomas van Dijk neemt zo snel mogelijk contact met u op. Tijdens een kennismakingsgesprek kunt u verdere details kwijt en zullen de opties worden besproken.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl

Gerelateerde artikelen

Uitvaartbegeleiding in Nijmegen

Organiseer een mooi afscheid in dit uitvaartcentrum in Den Haag

Klachten aan uw lichaam? Bezoek de chiropractor Nijmegen!