Xento
Image default
Dienstverlening

Oefentherapie Mensendieck Amstelveen

Wat is Oefentherapie Mensendieck in Amstelveen (klik hier voor de website) nu eigenlijk? En wat kan het voor u betekenen? Bukken, tillen, zitten, lopen. Allemaal alledaagse bewegingen. Waar u, als het goed is, niet over hoeft na te denken. U doet ze gewoon. Ze gaan normaal gesproken als vanzelf. Normaal gesproken ja. Maar soms leveren al deze alledaagse bewegingen toch problemen op. Soms worden dagelijkse activiteiten dan ineens niet meer zo vanzelfsprekend uitgevoerd. Omdat ze pijnlijk zijn. Of omdat ze moeizaam gaan door bijvoorbeeld stijfheid.

Oefentherapie Mensendieck Amstelveen voor meer bewustwording

Oefentherapie Mensendieck in Amstelveen helpt u bewust te worden, zijn en blijven van alledaagse verrichtingen. Alledaagse bewegingen kunt u verbeteren, waardoor uw klachten vaak al een flink stuk minder zullen worden. Bukken, tillen, zitten en lopen maken een groot deel uit van uw dagelijkse bewegingen. Juist het beter leren bewegen bij dit soort activiteiten bieden u dagelijks veel voordelen.

Door pijn en stijfheid van uw spieren en gewrichten beweegt u wellicht al heel wat jaren op een manier waarbij u uw spieren en gewrichten probeert te ontlasten. Immers wilt u geen pijn, dus gaat u ongemerkt scheef lopen, want dan is de pijn draaglijker. Met als gevolg een foute belasting van uw spieren en gewrichten. U leert met de oefentherapie van Mensendieck in Amstelveen hoe u op een juiste manier kunt bewegen door uw gewrichten en spieren op een juiste manier te belasten. Uw houding zal daardoor zienderogen verbeteren. Het is erg belangrijk op een optimale manier te leren bewegen om klachten te voorkomen of zelfs te verminderen of te laten verdwijnen

Wanneer oefentherapie Mensendieck Amstelveen?

Bij alledaagse klachten zoals bijvoorbeeld: hoofdpijn, nekpijn, rugpijn, slaapproblemen, houdingsproblemen, heupklachten, hernia, bekkenklachten, ademhalingsklachten, artrose kan oefentherapie Mensendieck Amstelveen uitkomst bieden.  In de praktijk van Freedom in Motion in Amstelveen of voor u wellicht veel fijner en gemakkelijker, bij u op kantoor of thuis. Zo kunt u tijdens uw dagelijkse houdingen en bewegingen geobserveerd worden en ter plekke geadviseerd worden een andere houding aan te nemen. Of op een andere manier te bewegen dan u gewend bent.

Welke klacht u ook heeft. Met de oefentherapie Mensendieck in Amstelveen van Freedom in Motion zal de oorzaak van uw klacht structureel aangepakt worden. We gaan samen werken aan een oplossing voor de langere termijn. Is uw klacht eenmaal verdwenen en / of verminderd dan heeft u geleerd hoe u herhaling van uw klachten kunt voorkomen. Want voorkomen is immers beter dan genezen.

Bezoek de website voor meer info :