Xento
Image default
Dienstverlening

Maak zelf jouw originele en persoonlijke huwelijkscadeau

Een huwelijkscadeau vinden… Is er iemand die daar nog nooit moeilijkheden mee heeft ondervonden? Ik kan me toch voorstellen dat ik niet de enige ben waarbij het redelijk standaard is om wekenlang ideeën proberen op te doen, verschillende winkels af te lopen op zoek naar een passend en leuk cadeau, en uiteindelijk de dag voor de bruiloft, vlak voor sluitenstijd, een simpel iets te halen en dit samen met een geldbedrag zo mooi mogelijk in te pakken. En elke keer neem ik me voor om voor de volgende vriendin die haar vlam heeft gevonden, een mooi en origineel cadeau te vinden, en zo mogelijk van het hele proces iets minder stress te ondervinden. Wat zou het ideaal zijn als je een leuke website weet die je helpt om dat mooie en persoonlijke cadeau helemaal zelf te bedenken!

Maak een persoonlijk tijdschrijft als huwelijkscadeau

Één zo’n website is www.jilster.nl. Op deze bijzondere website kan je met wat creativiteit een superleuk persoonlijk magazine samenstellen voor het aankomend echtpaar! Een eigen glossy tijdschrift is een cadeau wat zeker zal verrassen. Wat houdt zo’n tijdschrift in? Hoe werkt het om dit te maken en wat is er allemaal mogelijk? Lees verder over dit bijzondere cadeau.

Hoe werkt het?

Het maken van een glossy lijkt mij hartstikke leuk om te doen! Het samenstellen kan zowel samen als alleen. Het voorbereidende werk bestaat uit het zoeken en verzamelen van de leukste ideeën, verhalen en foto’s van het stel samen. Op de site kan je, na het inloggen op jouw pagina, je eventuele ‘mede redacteuren’ uitnodigen en in een chat overleggen. Op de site vindt je een korte handleiding en tips voor het mooiste resultaat, en kan je beginnen met het toevoegen van tekst en foto’s. Je kan het ontwerp zelf maken maar ook gebruik maken van sjablonen. Het is zowel mogelijk om een digitaal of papieren tijdschrift te maken. Digitaal is kosteloos maar op papier is natuurlijk het mooist.

Kijk zelf op de website voor ideeën en begin met het zoeken van de leukste kiekjes en verhalen.. Succes met het maken van jouw creatief en persoonlijk huwelijkscadeau!

Bezoek de website voor meer info :