Xento
Image default
Dienstverlening

Ga voor zonneboiler verwarming en verwarm jouw huis duurzaam

Steeds meer mensen hebben interesse in het opwekken van groene energie. Alleen samen kunnen we namelijk een duurzamere toekomst teweegbrengen. Overweeg daarom de zonneboiler verwarming van HRsolar. Dit bedrijf verbindt al sinds 2002 de zon met hun innovatieve warmteoplossingen. Bovendien krijg je van de overheid ook nog eens subsidie als je kiest voor een zonneboiler. Zo wordt deze groene oplossing een stuk aantrekkelijker. Als je een complete set aanschaft, zullen experts van dit bedrijf deze set zo snel mogelijk bij jou leveren en installeren. Dit kan in een zeer korte periode, doordat alle producten in Nederland worden bedacht én geproduceerd. Zo heb je niet te maken met lange transporten.

Wanneer kom je in aanmerking voor subsidie?

Als je zonneboiler verwarming aanschaft, kom je al in aanmerking voor subsidie. Wanneer deze zonneboiler veel inhoud heeft én veel energie opwekt, kan de subsidie die je ontvangt behoorlijk oplopen. Zo wordt de nettoprijs aanzienlijk lager, waardoor het voor jou aantrekkelijker wordt om deze verwarming aan te schaffen. Bij de zonneboiler verwarmingssystemen van HRsolar heb je zelfs te maken met het hoogste rendement, omdat deze verwarmingen het best presteren. Kies voor een zonneboiler voor de verwarming van jouw water en ruimtes en haal veel voordeel uit jouw nieuwe warmte-energie die duurzaam is.

Vraag direct een offerte aan

Heb je interesse in zonneboiler verwarming maar wil je eerst weten wat de hoogte is van de subsidie die je voor je zonneboiler krijgt? Neem dan contact op met HRsolar. De medewerkers staan je graag te woord en beantwoorden alle vragen die je hebt. Zij stellen ook, indien gewenst, een offerte voor je op. Je kunt ook online op de website van dit bedrijf de zonneboilercalculator invullen. Dan krijg je direct te zien wat de kosten voor deze duurzame verwarmingsoplossing voor jou zijn. Schaf de verwarming aan en neem daarmee een stap naar een groene toekomst.