Xento
Image default
Dienstverlening

Emaille huisnummers in verschillende categorieën bij Naambordkopen.nl

Bij de online shop van Naambordkopen.nl zijn de emaille huisnummers ingedeeld in zes categorieën. Welke categorieën dit zijn en wat de huisnummerbordjes precies kenmerkt beschrijven we hieronder:  

  • Gebolde huisnummers. Deze bordjes hebben een lichte kromming, wat als effect geeft dat het huisnummer iets naar voren komt en daardoor extra opvallend is. Er zijn verschillende maten bordjes beschikbaar. Daarbij is er ook nog keuze uit negen verschillende kleurencombinaties. Hierdoor is de perfecte combinatie samen te stellen. Het cijfer wordt in sierschrift op het bordje geplaatst.
  • Ovale en ronde huisnummers. De ronde of ovale vorm van deze bordjes geeft een nostalgische of klassieke uitstraling. Deze vorm past bij ieder type woning. Er zijn verschillende afmetingen beschikbaar. Ook bij de ronde en ovale bordjes is er keus uit negen verschillende kleurencombinaties. Ook het lettertype is sierlijk. De rand en het cijfer worden in dezelfde kleur bedrukt.
  • Oor model huisnummers. Deze bordjes hebben een driehoekige uitsparing aan de zijkanten. Vroeger werd deze vorm vaak gebruikt, het is dan ook een echt nostalgisch huisnummerbordje. Ook bij de oor model huisnummers is keuze uit negen verschillende kleurencombinaties en wordt sierschrift gebruikt. Het oor krijgt dezelfde kleur als het cijfer.
  • Moderne huisnummers. Deze bordjes zijn speciaal gemaakt voor moderne woningen en komen in retro stijl. Er zijn zes design bordjes verkrijgbaar. Ieder bordje heeft een vaste afmeting en een vaste kleur.
  • Losse nummers koppelbaar. Deze huisnummers zijn low-budget. Voor een klein prijsje een mooi huisnummer op de gevel. De afmetingen van deze bordjes zijn 4×10 cm. De keuze van de kleurencombinaties is wit-zwart en blauw-wit. Elk bordje bevat één cijfer, afhankelijk van het huisnummer is er dus één of meerdere bordjes nodig.
  • Goedkoop emaille huisnummer. Deze huisnummers zijn tevens low-budget. Bij dit bordje staat het gehele huisnummer op één bord. De afmeting van het huisnummerbordje is 10×10 cm. Deze bordjes zijn verkrijgbaar in de cijfers 1 tot en met 100. De keurencombinaties zijn wit-zwart en blauw-wit. De goedkope emaille huisnummerbordjes zijn van iets lichtere kwaliteit.

Grote diversiteit in andere naam- en huisnummerborden

Natuurlijk kunt u naast emaille huisnummers nog vele andere bordjes bij Naambordkopen.nl bestellen, zoals: cottage naambord, glazen naambord, houten naambord, leisteen naambord en andere. Elk type naambord kent diverse maten, lettertypen en eventueel diverse kleuren. Shop uw favoriete naambord snel en eenvoudig bij Naambordkopen.nl!

https://naambordkopen.nl/