Xento
Image default
Dienstverlening

Doosletters: een perfect uithangbord voor uw organisatie!

Uw onderneming presenteren aan de omgeving met verlichte letters

Wilt u als bedrijf direct goed voor de dag komen, dan kunnen led-verlichte doosletters op uw gevel daar uitstekend bij helpen. Doosletter, ook wel bekend als gevelletters, worden door veel bedrijven op hun pand aangebracht om zichzelf als onderneming te presenteren aan de omgeving. U kunt het wel van bedrijventerreinen, waar de winkels, loodsen en panden in de avonduren prachtig verlicht zijn met letterbakken. De bedrijfsnamen springen er hierbij uit en u blijft ze herinneren. En dat is precies de bedoeling van lichtgevende gevelreclame: zorgen dat uw naamsbekendheid groter wordt en uw klantenkring zich uitbreidt. Met letters op uw gevel, uw logo of een verlichte reclametekst, gaat dat ongetwijfeld lukken.

Een duurzame manier van reclame maken

Als een van de grootste voordelen van doosletterreclame geldt dat u hiermee als ondernemer kiest voor een duurzame manier van reclame maken. Gevelletters worden gemaakt van materialen als kunststof, rvs en polyester en kunnen daardoor tientallen jaren probleemloos gebruikt worden. En dat is niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook voor uzelf: na aankoop van de doosletterreclame heeft u een tijdlang geen omkijken meer naar de doosletters. Voordelig is dat u, anders dan bij foldermateriaal en posters, geen aanslag doet op de mondiale boomvoorraad. Verder werkt verlichte doosletterreclame tegenwoordig via energiezuinige ledverlichting. Ook in die zin belast u uw omgeving dus niet. Wie voor doosletterreclame gaat, heeft echt oog voor het klimaat!

Een zeer betaalbare wijze van pr maken

Doosletter- en gevelreclame vereist gelukkig maar eenmaal kosten: u ontwerpt de letters, ze worden voor u op maat gemaakt en u tikt het aankoopbedrag af. Daarna heeft u er jarenlang geen kosten meer aan. Doosletterreclame is dus een goedkope wijze van pr maken! Het enige dat u na aankoop in de gaten dient te houden, is de gevelreclame zo nu en dan schoonmaken voor een optimaal effect. Gevelletters zijn het perfecte uithangbord voor uw bedrijf!