Xento
Image default
Dienstverlening

Beursstand huren voor een professionele stand

Een professionele beursstand huren is een ideale optie voor organisaties of bedrijven die maar weinig op beurzen staan of geen geld hebben voor de flinke investering van de aanschaf van een eigen stand. Dat een gehuurde stand niet onder hoeft te doen voor een op maat gemaakte stand bewijst Outstand.

 

Gehuurd én op maat gemaakt

U hoeft namelijk niet te kiezen wanneer u besluit een beursstand te huren. U kunt een persoonlijke design stand huren. Doordat ze slim gebruik maken van herbruikbare materialen, is het mogelijk om een stand te huren die u er helemaal volgens uw wensen kunt laten uitzien en kunt laten inrichten. In een brainstorm met de ontwerpers worden de mogelijkheden besproken en de wensen geïnventariseerd. Denk hierbij aan de gewenste oppervlakte van de stand, het toepassen van uw eventuele huisstijl en inrichting zoals banners, borden, balies en meubels. De ontwerpers gaan voor u aan de slag en leggen u een ontwerp voor in de vorm van een 3D model. U heeft daarmee meteen een indruk van hoe de stand er uit komt te zien, en kunt nog dingen wijzigen en aanpassen. Als het ontwerp klaar is kan de stand gebouwd worden en op locatie worden opgezet. U hoeft er alleen maar naar toe en zich bezig te houden met wat het is waarvoor u naar de beurs komt: de klant. Ook dat is een voordeel van een beursstand huren.

 

Onderdelen huren is ook mogelijk

Maar natuurlijk is het voor bedrijven en organisaties met een eigen stand mogelijk om onderdelen te huren om hun stand mee aan te passen. Wilt u een keer een ander lichtplan, een nieuwe balie, een ander flyer rack of gewoon wat krukken? Of wilt u uw stand helemaal updaten en uitbouwen? Ook daarom is een beursstand huren een goed idee. Zo heeft u de ruimte om uw eigen stand weer helemaal van nu te maken.

https://outstand.nl/