Xento
Image default
Cadeau

Whisky glazen van kristal

Bent u opzoek naar een uniek whisky glas van hoge kwaliteit? Breng dan eens een bezoekje aan onze webshop. Wij hebben in elke uithoek van Europa gezocht voor de beste glazen van de hoogste kwaliteit. Voordat we in zee gingen met ambacht werkers, hebben wij onderzoek gedaan onder echte whisky kenners. Zo hebben wij verschillende conventies bezocht om te onderzoeken wat de smaakbeleving van uw favoriete drankje stimuleert en wat klanten zoeken in hun glazen. Uiteindelijk kwamen wij uit in de Bohemen, een prachtige plaats in Tsjechië. Hier doen zij nog echt aan pure ambacht en dat kun je zien. De kwaliteit van elk glas is enorm hoog. Zo zijn ze breekbestendig, zover dat mogelijk is bij glas, en kunnen ze gemakkelijk in de vaatwasser zonder ook maar iets te beschadigen of minder mooi te worden.

Whisky glazen van kristal cadeau doen

Bent u opzoek naar een cadeautje voor een echte whiskyliefhebber uit uw familie of in uw vriendenkring? Doe een whisky glas van kristal cadeau! Glazen kunt u nooit teveel hebben en van goede glazen hebben veel mensen te weinig. Bij onze producten kunt u ervan uitgaan dat de kwaliteit hoogstaand is en de uitstraling uniek. Bij ons hoeft u er niet bang voor te zijn dat iemand al een zelfde soort glas heeft. Elk glas wordt met de hand geblazen, dus elk glas van de set is uniek. En dat tegen een scherpe prijs! Tevens hebben wij een inpakservice om uw cadeautjes professioneel in te pakken!

Whisky glazen – bestel een whisky set

Naast onze grote whisky glazen collectie, beschikken we ook over verschillende sets van 6 glazen en een karaf. Een whisky karaf is ideaal om whisky in te bewaren of om mooi uit te stallen op uw dressoir of op tafel. Zet uw favoriete whisky glas ernaast en geniet van een rustieke uitstraling in huis.

Bezoek de website voor meer info : https://www.whiskeyglazenshop.nl/whiskey-glazen-kopen/