Xento
Image default
Cadeau

Disney baby spullen zijn voor iedereen leuk

Wanneer je een kraamcadeau wilt kopen is het zeker een goed idee om aan baby spullen van Disney te denken. Je kent het vast wel, herinneringen uit je jeugd waarbij Disney een hoofdrol speelt. Eén van de vele Disneyfilms kijken of met je Disney figuren spelen. Je kan de wonderlijke wereld van Disney dan ook niet vroeg genoeg bij een kind introduceren. Disney baby spullen kopen als kraamcadeau zal dan ook zeker in de smaak vallen bij de familie. Bij Zilverdraakje vind je unieke kraamcadeaus en een groot assortiment aan Disney baby spullen. Denk bijvoorbeeld aan Bambi, Stampertje, Nala, Simba, Winnie de Poeh, Knorretje, Mickey Mouse en Minnie Mouse.

Waarom zou je een uniek kraamcadeau kopen?

Als je niet een uniek kraamcadeau koopt dan verdwijnt je cadeau in de loop der jaren zeker een keer op de markt tijdens Koningsdag. Dat klinkt misschien hard, maar het is logisch dat niet alles bewaard kan worden. De uitdaging is dus om een uniek kraamcadeau te kopen dat kan uitgroeien tot een item van emotionele waarde en een herinnering aan de jeugd. Zilverdraakje is gespecialiseerd in zulke bijzondere kraamcadeaus. Denk aan verzilverde items die gepersonaliseerd kunnen worden door ze te graveren. Heel veel mensen, vooral de dames, bezitten wel een zilveren gegraveerd armbandje van toen ze baby waren. Dat is uniek!

Ontdek wat deze specialist nog meer in het assortiment heeft

Een kraamcadeau kopen doe je niet alleen voor de baby. Ook voor de aanstaande ouders of grootouders is een cadeau ontzettend leuk. Het Zilverdraakje heeft bijvoorbeeld een speciale collectie voor de vaders en opa’s onder ons. In de collectie zitten onder andere bijzondere verzilverde spaarpotten. Denk hierbij aan een tractor of een helikopter. Hoe cool is dat! Ook fotolijsten, sleutelhangers en fotoboeken vallen onder de mogelijkheden. Een grappig cadeau zijn de tegoedbonnen voor papa. Dan krijg je bijvoorbeeld vrijstelling voor het doen van de was of hoef je een week geen boodschappen te doen. Dat zal zeker gewaardeerd worden!